• Brdo

  Posestvo doživetij

 • Hotel Brdo

  Prijazen hotel v objemu narave

 • Vila Bled

 • Grad Strmol

01

Nagrada za Luxury Country Hotel of the Year

Luxury Travel Guide je Hotel Brdo imenoval za Luxury Country Hotel of the Year (luksuzni podeželski hotel leta). Vabljeni v naš čudovit hotel na kratke počitnice!

02

Ohladite se v Parku Brdo

Vabljeni na sproščujoč sprehod po Parku Brdo, prepredenim s številnimi stezicami, mostički in jezeri. V hladu osvežujoče gozdne sapice se odmaknite od vsakdanjega vrveža. Tu se spletata neokrnjena narava pod zaščito Nature 2000 ter več kot 500 let zgodovine. Na voljo tudi ugodne letne individualne ali družinske karte.

Več o Parku Brdo
03

Masaža s kakavovim maslom

Tudi poleti poskrbimo za razvajanje vaših čutov v wellness centru Vrelec Brdo. Kraj miru in sprostitve vabi, da se posvetite čutnemu razvajanju telesa in duha. Sprostite se ob 60-minutni masaži s kakovovim maslom. Pripravite kožo na poletje. Po končani masaži si privoščite še osvežilni ledeni čaj.

Več informacij
04

NOVO: Gourmet piknik košarica

Izjemno priljubljeni Brdski piknik košarici smo dodali nov meni. Razvajali vas bomo z rahlo dimljenim filejem Brdske postrvi, postrvjim kaviarjem, brdskimi makroniji ter še čim. Z piko na i pa vam v košaro priložimo še ohlajeno penino.

 

Preverite vsebino košarice
05

Jahanje na Brdu

Na Brdu domuje 12 lipicancev. Ti plemeniti konji so znani po svoji eleganci, poslušnosti, vzdržljivosti in moči. Za vas smo pripravili pester konjeniški program za otroke in odrasle. Lipicance lahko pridete le pogledati in pobožati, lahko pa se pod budnimi očmi jahalnih učiteljev v jahanju tudi preizkusite.

Preverite program

Posebna ponudba

 • TERENSKO JAHANJE

  Raziščite celotno Posestvo Brdo na hrbtu lipicanca. Neizkušeni jahači pa preverite pester program jahanja za začetnike.

  25,00 €
  za 1 uro terenskega jahanja
  Več informacij
 • PIKNIK KOŠARICA

  Privoščite si nekoliko drugačno kulinarično doživetje - piknik košarica. Pripravijo jo brsdski kuharski mojstri, vi pa z električnim golf vozilom v Parku Brdo izberete mesto, kjer razgrnete odejo. Izbirate lahko med dvema menijema.

  45,00 €
  za par
  Preveri meni
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju:
 • Letna karta za Park Brdo

  Osvežite se v Parka Brdo, v čudoviti naravi, v hladu jezer, bujnega rastlinja ter ptičjega petja.Zakaj ga ne bi v obiskali pogosteje in prihranili pri vstopnini?

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo