• Brdo

  Posestvo doživetij

 • Hotel Brdo

  Prijazen hotel v objemu narave

 • Vila Bled

 • Grad Strmol

01

POROČNI SEJEM BRDO

21. in 22. oktobra bomo na Brdu pri Kranju gostili Poročni sejem Brdo, na katerem bo na enem mestu predstavljena poročna ponudba in trendi. Na sejmu si boste lahko ogledali tudi možnosti izvedbe porok v naši organizaciji: na zasanjanem Posestvu Brdo, v razkošju Gradu Strmol ali v romantični Vili Bled.

Več informacij
02

Martinov kulinarični dogodek

REZERVIRAJTE DATUM!

Na Brdu že tradicionalno vsako leto pripravimo poseben kulinarični dogodek za Martinovo, ki se bo letos odvil v soboto, 11. 11. 2017 v sodelovanju z Vinsko kletjo GORIŠKA BRDA.

Več o: Martinovo na Brdu
03

Wellness paket Barvita jesen

Jeseni za vas skrbimo s prav posebno ponudbo, ki smo jo poimenovali "Barvita jesen". Kraj miru in sprostitve vabi, da se posvetite čutnemu razvajanju telesa in duha. Sprostite se ob 3-urnem programu, ki vključuje masažo telesa s posebnim "Flower touch" masažnim oljem.

Več informacij
04

Nagrada za Luxury Country Hotel of the Year

Luxury Travel Guide je Hotel Brdo imenoval za Luxury Country Hotel of the Year (luksuzni podeželski hotel leta). Vabljeni v naš čudovit hotel na kratke počitnice!

Več o Hotelu Brdo
05

Golf Brdo - brezplačen Demo dan

Leto je na voljo le še en termin za Demo dan in sicer v petek, 27. 10. 2017. Namenjen je vsem, ki jih golf zanima, ter bi si ga želeli prvič preizkusiti.

Po kratkem uvodu vam bodo naši profesionalni učitelji golfa pokazali osnovne tehnike udarjanja, nato pa boste palice poskusili vihteti še sami. Skupine so omejene, zato je prijava  obvezna.

Več o Demo dnevu

Posebna ponudba

 • Martinov kulinarični dogodek

  Doživite kulinarično doživetje na najvišji ravni, s sprejemom dobrodošlice, Martinovim kulinaričnim menijem z izbrano vinsko spremljavo ter glasbeno spremljavo na klavirju. 11. novembra na Brdu pri Kranju.

  47,00 €
  na osebo
  Več informacij
 • Barvita jesen

  Jeseni za vas skrbimo s prav posebno ponudbo, ki smo jo poimenovali "Barvita jesen". Razvajajte se s "Flower touch" masažnim oljem.

  78,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju
 • Letna karta za Park Brdo

  Jesen v Parku Brdo je še posebej čarobna. Vsak letni čas razodene drug obraz. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo