• Brdo

  Posestvo doživetij

 • Hotel Brdo

  Prijazen hotel v objemu narave

 • Vila Bled

 • Grad Strmol

01

Voden ogled Gradu Brdo

Grad Brdo je osrednji protokolarni objekt RS Slovenije, zato je za javnost odprt le v Dnevih evropske kulturne dediščine in Tednu kulturne dediščine, med 22. in 24. septembrom.

Spoznajte Grad Brdo, prvi renesančni dvorec na Kranjskem, ki je pred kratkim praznoval pol tisočletja svojega obstoja.

Termini za ogled
02

NOV Wellness paket Barvita jesen

Jeseni za vas skrbimo s prav posebno ponudbo, ki smo jo poimenovali "Barvita jesen". Kraj miru in sprostitve vabi, da se posvetite čutnemu razvajanju telesa in duha. Sprostite se ob 3-urnem programu, ki vključuje masažo telesa s posebnim "Flower touch" masažnim oljem.

Več informacij
03

Golf Brdo - brezplačen Demo dan

Golf Brdo letos razpisuje še dva termina za Demo dan in sicer: v petek, 29. 9. 2017 in v petek, 27. 10. 2017. Namenjen je vsem, ki jih golf zanima, ter bi si ga želeli prvič preizkusiti.

Po kratkem uvodu vam bodo naši profesionalni učitelji golfa pokazali osnovne tehnike udarjanja, nato pa boste palice poskusili vihteti še sami. Skupine so omejene, zato je prijava  obvezna.

Več o Demo dnevu
04

Nagrada za Luxury Country Hotel of the Year

Luxury Travel Guide je Hotel Brdo imenoval za Luxury Country Hotel of the Year (luksuzni podeželski hotel leta). Vabljeni v naš čudovit hotel na kratke počitnice!

Več o Hotelu Brdo

Posebna ponudba

 • Barvita jesen

  Jeseni za vas skrbimo s prav posebno ponudbo, ki smo jo poimenovali "Barvita jesen". Razvajajte se s "Flower touch" masažnim oljem.

  78,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju:
 • Letna karta za Park Brdo

  Jesen v Parku Brdo je še posebej čarobna. Vsak letni čas razodene drug obraz. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo