• Brdo

  Posestvo doživetij

 • Hotel Brdo

  Prijazen hotel v objemu narave

 • Vila Bled

 • Grad Strmol

01

GLASBENI VEČER NA POSESTVU STRMOL

Glasbeni večer v Gradu Strmol: ko opera poljubi pop. Četrtek, 22. 6. 2017 ob 20.00 (rezervni termin v primeru slabega vremena je 29. 6. 2017).

Več
02

Vrelec energije

Za boljše počutje in pozitivno energijo si privoščita 3 urni program za par - Vrelec energije, ki vsebuje 30-min masažo telesa s steklenimi kroglicami in Detoxing masažnim oljem, piling in oblogo maline v turški savni, uporabo savn, sveže rezano sadje, čaje ter uporabo kopalnega plašča, brisač in natikačev.

Več informacij
03

NOVO: Gourmet piknik košarica

Izjemno priljubljeni Brdski piknik košarici smo dodali nov meni. Razvajali vas bomo z rahlo dimljenim filejem Brdske postrvi, postrvjim kaviarjem, brdskimi makroniji ter še čim. Z piko na i pa vam v košaro priložimo še ohlajeno penino.

 

Preverite vsebino košarice
04

Park Brdo vabi na pomladni sprehod

Očarljivo urejen Park Brdo je naravni biser v osrčju Alp ter zakladnica zgodovine. Čudovit v vseh letnih časih z jezeri, stezicami in travniki, skritimi med drevoredi in povsem odmaknjeni od vsakdanjega vrveža.

Več o Parku Brdo
05

Kongresna zvezda v roke Brda

S ponosom sporočamo, da je Kongresni Center Brdo prejel nagrado "Kongresna zvezda", ki jo podeljuje revija Kongres Magazine.

Uvrstil se je med najboljših 10 kongresnih centrov v jugovzhodni Evropi, končal je na visokem drugem mestu. 

 

Preverite možnosti organizacije dogodka v Kongresnem centru Brdo
06

Hotel Brdo z odlično oceno 9,1

Hotel Brdo**** je ponovno dosegel odlično oceno zadovoljstva uporabnikov na spletnem portalu Booking.com za leto 2016 in sicer kar 9,1, kar nas uvršča med najbolje ocenjene hotele v Sloveniji.

Več o Hotelu Brdo
07

Vas zanima golf?

 

Začenjamo novo sezono brezplačnih predstavitev in tečajev golfa. Če se z golfom še niste spoznali, je brezplačna predstavitev ravno pravšnja za vas!

V kolikor pa igro že poznate, lahko pri nas opravite tečaj za pridobitev dovoljenja za igro, ki vam bo omogočalo igranje na vseh golfskih igriščih.

Postanite del naše skupnosti!

Več o akademiji Golfa Brdo

Posebna ponudba

 • GLASBENI VEČER V GRADU STRMOL

  Priznana glasbenika, ALENKA GOTAR (sopran) in ŽIGA LAKNER (kontratrenor) bosta pričarala večer vrhunskih pesmi, mjuziklov, opere in operete. V grajskem stilu.

  15,00 €
  na osebo
  Več
 • PIKNIK KOŠARICA

  Privoščite si nekoliko drugačno kulinarično doživetje - piknik košarica. Pripravijo jo brsdski kuharski mojstri, vi pa z električnim golf vozilom v Parku Brdo izberete mesto, kjer razgrnete odejo. Izbirate lahko med dvema menijema.

  45,00 €
  za par
  Preveri meni
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju:
 • Darilni bon Grad Strmol

  Za vas smo pripravili novost: 4 različne pakete doživetji na Strmolu v obliki darilnega bona s katerim lahko razveselite svoje najdražje.

  8,00 €
  vrednost darilnega bona od 8 do 25 €
  Oglejte si pakete
 • Letna karta za Park Brdo

  Park Brdo je čaroben v vseh letnih časih, zlasti v prebujajoči se pomladi.Zakaj ga ne bi obiskali pogosteje in prihranili pri vstopnini?

  25,00 €
  na osebo
  Več o Parku Brdo