Dvorane in sejne sobe

Razišči

S POSLUHOM ZA VAŠE POTREBE

Različne velikosti konferenčnih dvoran na Posestvu Brdo omogočajo popolno prilagoditev zahtevam naročnikov. Sprejmejo od 10 do 550 udeležencev.

Prostori so primerni za različne tipe srečanj, od zasedanj, plenarnih srečanj in konferenc, do delovnih sestankov in dela po skupinah.

 

DVORANA GRANDIS

Dvorana Grandis je s 558 m2 največja dvorana v Kongresnem centru Brdo in zato primerna za izvedbo najrazličnejših dogodkov.

KAPACITETA DVORANE

V kino postavitvi sprejme do 550 oseb, v šolski postavitvi z mizami do 260 oseb, v pravokotni postavitvi pa do 88 oseb.

Kapaciteta banketne postavitve z okroglimi mizami je odvisna od velikosti odra in od tega, koliko oseb sedi za mizo. Ob optimalni postavitvi banketa dvorana Grandis sprejme 260 oseb.

VRSTE DOGODKOV

Poleg konferenc, seminarjev in kongresov lahko v njej organizirate tudi koncert, ples, različne predstave, družabne in svečane dogodke.

Dvorana je opremljena z dvanajstimi fiksnimi kabinami za tolmačenje in slušno (indukcijsko) zanko.

DVORANA SPLENDENS

Dvorano Splendens odlikuje obilica dnevne svetlobe. Nahaja v pritličju Kongresnega centra Brdo, ima čudovit pogled na park Brdo in izhod na odprto teraso

KAPACITETA DVORANE

V kino postavitvi sprejme do 240 oseb, v šolski postavitvami z mizami do 140 oseb, v pravokotni postavitvi pa do 64 oseb.

Banketna postavitev z okroglimi mizami v dvorani Splendens sprejme do 130 oseb.

VRSTE DOGODKOV

Prostor je primeren za izvedbo različnih zasedanj, seminarjev, tiskovnih konferenc in predstavitev, v njem pa lahko organizirate tudi različne svečane dogodke s pogostitvijo, glasbo in plesom.

Dvorana ima možnost uporabe prenosnih kabin za tolmačenje.

Ob primernem vremenu se lahko banketno postavitev pripravi tudi na zunanji terasi.

DVORANA HEROS

Dvorana Heros se nahaja v kletni etaži Kongresnega centra Brdo in ima izhod na manjšo pokrito teraso

KAPACITETA DVORANE

V kino postavitvi sprejme do 180 oseb, v šolski postavitvi z mizami do 130 oseb, v pravokotni postavitvi pa do 64 oseb.

Banketna postavitev z okroglimi mizami v dvorani Heros sprejme do 120 oseb.

VRSTE DOGODKOV

Dvorano je s predelnimi stenami možno razdeliti v dve, tri ali štiri manjše dvoraneZaradi možnosti razdelitve v več manjših prostorov je zelo primerna za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena (zmanjšana) je idealna tudi za dogodke z manjšim številom udeležencev.

Dvorana ima možnost uporabe prenosnih kabin za tolmačenje.

STEKLENA DVORANA

Steklena dvorana z obilo dnevne svetlobe ponuja čudovit pogled na naravo Parka Brdo.

KAPACITETA DVORANE

  • STEKLENA DVORANA 1 v kino postavitvi sprejme do 48 oseb, v šolski postavitvi z mizami do 20 oseb, v pravokotni postavitvi do 20 oseb.
  • STEKLENA DVORANA 2 se navadno priključuje Stekleni dvorani 1 ali Stekleni dvorani 3 za povečanje kapacitete. Samostojna je primerna za manjši VIP salon, kjer se lahko druži do 10 oseb.
  • STEKLENA DVORANA 3 v kino postavitvi sprejme do 48 oseb, v šolski postavitvi z mizami do 20 oseb, v pravokotni postavitvi do 20 oseb.
  • STEKLENA DVORANA 4 v kino postavitvi sprejme do 72 oseb, v šolski postavitvi z mizami do 32 oseb, v pravokotni postavitvi do 36 oseb.

Banketna postavitev z okroglimi mizami v Stekleni dvorani sprejme največ 80 oseb.

VRSTE DOGODKOV

Zaradi možnosti razdelitve v več manjših prostorov (z vmesnimi pregradnimi stenami) je zelo primerna za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena (zmanjšana) je idealna tudi za dogodke z manjšim številom udeležencev.

SEJNE SOBE

V tišini prvega nadstropja Kongresnega centra Brdo je pet steklenih delovnih sejnih sob s čudovitim pogledom na park Brdo.

Primerne so za sestanke do 10 oseb oziroma za delo po skupinah.

V prvem nadstropju je tudi prostorna terasa.

DRUGE LOKACIJE

Posestvo Brdo razpolaga še z drugimi kapacitetami za izvedbo dogodkov ali pogostitev:

  • KOČA JEZERO je idealna za pogostitve do 10 oseb.
  • RAČJI OTOK (zunanji prostor na jezeru s pokrito streho) sprejme do 200 oseb na stoječ sprejem oziroma do 120 oseb na sedečo pogostitev. Tu lahko izpeljete tudi krajše predavanje ali predstavitev. >> Več informacij

Organizacijo vašega dogodka lahko dogovorimo tudi na drugih naših lokacijah:

Posebna ponudba