Dvorane in sejne sobe

Razišči

S POSLUHOM ZA VAŠE POTREBE

Različne velikosti konferenčnih dvoran na Posestvu Brdo omogočajo popolno prilagoditev zahtevam naročnikov. Sprejmejo od 10 do 550 udeležencev.

Prostori so primerni za vse tipe srečanj, od zasedanj, plenarnih srečanj, konferenc, do delovnih sestankov in dela po skupinah.

DVORANA GRANDIS

Dvorana Grandis je s 558 m2 največja dvorana v Kongresnem centru Brdo in zato primerna za izvedbo najrazličnejših dogodkov. V kino postavitvi sprejme do 550 oseb, v šolski do 260 ter v U-postavitvi do 88 oseb.

Poleg konferenc, seminarjev in kongresov lahko v njej organizirate tudi koncert, ples, različne predstave, družabne in svečane dogodke.

Dvorana je opremljena z dvanajstimi fiksnimi kabinami za tolmačenje.

DVORANA SPLENDENS

Dvorano Splendens odlikuje obilica dnevne svetlobe. Nahaja v pritličju kongresnega centra, ima čudovit pogled na park Brdo in izhod na odprto teraso

Prostor je primeren za izvedbo različnih zasedanj, seminarjev, tiskovnih konferenc in predstavitev, v njem pa lahko organizirate tudi različne svečane dogodke s pogostitvijo in glasbo, plesom.

V kino postavitvi sprejme do 240 oseb, v šolski do 140 ter v U-postavitvi do 64 oseb.

Dvorana ima možnost uporabe prenosnih kabin za tolmačenje.

DVORANA HEROS

Dvorana Heros se nahaja v kletni etaži kongresnega centra in ima izhod na manjšo pokrito teraso

V kino postavitvi sprejme do 180 oseb, v šolski do 130 ter v U-postavitvi do 64 oseb. Dvorano je s predelnimi stenami možno pregraditi v dve, tri ali štiri manjše dvorane

Dvorana ima možnost uporabe prenosnih kabin za tolmačenje.

STEKLENA DVORANA

Steklena dvorana z obilo dnevne svetlobe ponuja čudovit pogled na naravo parka Brdo.

V kino postavitvi sprejme do 180 oseb, v šolski do 100 ter v U-postavitvi do 92 oseb. 

Z vmesnimi pregradnimi stenami jo je mogoče prilagoditi za različno velika srečanja, prav zaradi te svoje lastnosti pa je zelo primerna tudi za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. Predeljena je idealna za dogodke z manjšim številom udeležencev, npr. 48, 15 ali celo samo za 8.

SEJNE SOBE

V tišini prvega nadstropja Kongresnega centra Brdo se nahaja šest steklenih delovnih sejnih sob s čudovitim pogledom na park Brdo.

Primerne so za sestanke do 10 oseb oziroma za delo po skupinah.

Med njimi tudi po velikosti izstopa Slovenska soba, ki jo sestavljajo ločen sejni prostor, dve delovni mesti, večnamenski prostor.

V prvem nadstropju se nahaja tudi prostorna terasa.

DRUGE LOKACIJE

Posestvo Brdo razpolaga še s številnimi drugimi kapacitetami za izvedbo dogodkov ali pogostitev:

  • HOTEL BRDO razpolaga s štirimi konferenčnimi dvoranami, v največji lahko sprejme do 220 oseb, dvema sejnima sobama in VIP salonom. V hotelu se nahaja tudi prostorna hotelska restavracija, ki sprejme do 180 oseb. >> Več informacij
  • Elegantna RESTAVRACIJA ZOIS, sprejme do 80 oseb - stoječ sprejem, oziroma do 64 oseb -sedeča pogostitev 
  • Intimna KOČA JEZERO je idealna za pogostitve do 10 oseb
  • RAČJI OTOK - zunanji prostor ob jezeru s pokrito streho, sprejme do 200 oseb - stoječ sprejem, oziroma do 120 oseb - sedeča pogostitev

Poleg tega lahko dogovorimo organizacijo vašega dogodka tudi na drugih lokacijah:

Posebna ponudba