EVROPSKO POSESTVO LETA

Nova prestižna mednarodna nagrada

Razišči

POSESTVO BRDO PRI KRANJU JE "EVROPSKO LUKSUZNO POSESTVO LETA"

Za tem, ko smo za Hotel Brdo leta 2017 dobili nagrado za najboljši luksuzni podeželski hotel, je Luxury Travel Guide letos za evropskega zmagovalca imenoval kar celotno Posestvo Brdo pri Kranju, tokrat v kategoriji luksuznih posestev.

Prestižno imenovanje Posestva Brdo pri Kranju za »Evropsko luksuzno posestvo leta« je še eno v vrsti priznanj, ki jo je za turistični razvoj prejel naš Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve RS (JGZ Brdo), ki ga že drugi mandat vodi direktorica mag. Špela Munih Stanič. Poleg Posestva Brdo pri Kranju sta v našem upravljanju še lani nagrajen »Evropski unikatni grad leta« -  Grad Strmol in znamenita Vila Bled. Nagradam sledijo tudi poslovni rezultati. Že več let dosegamo najvišjo bonitetno oceno AAA. Lansko leto pa smo se kot edini javni zavod uvrstil celo na lestvico 100 najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji - Gazela 2018.

PRESTIŽNA NAGRADA - DOKAZ O DOBREM DELU

Luxury Travel Guide je vodilni mednarodni turistični portal za zahtevnejše potnike. Vsako leto z objektivnimi kriteriji nagradijo najboljše na svojih področjih. Za vse dobitnike nagrad veljajo enaka stroga merila ocenjevanja, ki jih izvajajo strokovnjaki z bogatimi izkušnjami v turizmu.

Pri izboru nagrajenca za luksuzno posestvo so ocenjevali izgled, obseg in kakovost ponudbe. Iskali so lokacijo, kjer se odvijajo tako poslovni, kot osebni dogodki (poroke, druga praznovanja itd.). Posestvo Brdo pri Kranju se nahaja v naravnem okolju in je preprosto osupljivo. Poleg prelepe narave so tu še golf igrišče, konji, odlična kulinarika, velik in sodoben kongresni center in visok nivo storitev. Komisija si je ogledala objave in mnenja gostov na turističnih portalih, kot so Booking.com in Tripadvisor, ponudbo na spletnih straneh ponudnika, pri dokončni odločitvi pa so se opirali tudi na priporočilo novinarja LTG, ki je Posestvo Brdo pri Kranju obiskal kot skriti gost in se v živo prepričal o njegovih kvalitetah.

500 LET ZGODOVINE V NEOKRNJENI NARAVI

Posestvo Brdo pri Kranju je očarljiva kombinacija slikovite narave in zgodovinsko pomembne lokacije. Jezera, potke in travniki so skriti med drevoredi in povsem odmaknjeni od vsakdanjega vrveža. Ob hitrem tempu življenja je danes največji luksuz ravno to, da sredi gosto poseljenega območja najdemo prostor, kjer se lahko umirimo in uživamo v skorajda 500 ha neokrnjene narave.

Celotno posestvo je imenovano za kulturni spomenik, naravno vrednoto državnega pomena ter varovano območje Natura 2000, ki predstavlja dom za več kot 1000 rastlinskih in 1500 živalskih vrst. V Parku Brdo stoji renesančni Grad Brdo in drugi objekti, ki so del bogate dediščine, ki je tu temelje postavila že pred več kot 500 leti. Skozi zgodovino, pa vse do danes, Brdo gosti predsednike, kralje in diplomate. Vendar Brdo pri Kranju ni rezervirano le za protokolarne goste, tu so dobrodošli prav vsi, ki želijo spoznati ta slovenski dragulj in doživeti nekaj posebnega.

SREČANJA NA NAJVIŠJI RAVNI

Posestvo Brdo se že dlje časa promovira kot zelena, butična, aktivna destinacija z višjo dodano vrednostjo, kar je v skladu tudi s strateškimi usmeritvami turističnega razvoja Slovenije.

Brdo pri Kranju je bilo letos nominirano še za eno prestižno nagrado. International Hospitality Award iz Kijeva ga je uvrstil v ožji izbor za Najboljši hotel za poslovne dogodke in srečanja

VAŠ DOGODEK NA BRDU

VRHUNSKA STORITEV ZA NEPOZABNO DOŽIVETJE

Posestvo Brdo ponuja odlično kuliso za izvedbo vaših osebnih ali poslovnih srečanj, sestankov, kongresov in praznovanj.

Ob dolgoletnih izkušnjah s pripravo kongresnih in drugih srečanj na najvišjem nivoju, vam strokovno svetujemo pri izbiri pravega prostora za vaš dogodek:

Kongresni center Brdo,

Račji otok,

- Poroke na Brdu

in na dveh lokacijah izven posestva: Grad Strmol in Vila Bled.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte naše prodajno osebje in z veseljem vam pripravimo nezavezujočo ponudbo.

 

Posebna ponudba