Glasbeni večer na Gradu Strmol

Razišči

NAJLEPŠE PESMI Z ALENKO GODEC

Grad Strmol je bil od nekdaj zbirališče ljubiteljev umetnosti.

Z obujanjem posebnih dogodkov na grajski terasi želimo povrniti ta čar in gostom ponuditi popolno glasbeno doživetje v grajskem okolju.

Vabimo vas na glasbeni večer z Alenko Godec.

*KONCERT JE RAZPRODAN!*

20. junija 2018 ob 20h

na Rožnem vrtu Gradu Strmol

Alenka Godec vas bo ob glasbeni spremljavi v živo popeljala po poteh njenih najlepših popevk.

ALENKA GODEC

Alenka Godec je priznana slovenska pevka, ki prav v letošnjem letu praznuje 30 letnico glasbenega ustvarjanja, ki se je začelo na Pop delavnici leta 1988, s skupino Cafe in skladbo Tvoja. V tem času je izdala 11 samostojnih albumov, od tega dva z Big bandom RTVS.Sodelovala je na številnih festivalih, na katerih je prejela lepo število nagrad, med katerimi so ji najbolj pri srcu prav nagrade za najboljšo interpretacijo. Sodelovala je z odličnimi glasbeniki, leta 1999 pa je celo nastopila z legendarnim Herbiejem Hancockom v ljubljanskih Križankah. Odmevno in izkušenjpolno pa ji je prineslo tudi njeno sodelovanje z legendarnim moškim kvartetom New Swing Quartet.Zelo uspešna sta bila oba Alenkina albuma s slovenskimi priredbami So najlepše pesmi že napisane, ki sta presegla vsa pričakovanja, pa tudi prodajne številke. Zadnji album je izdala konec leta 2014 in nosi naslov S kotički ust navzgor. To je avtorska plošča, ki jo ponovno zaznamuje sodelovanje z Janijem Hacetom, kot tudi z Andrejem Šifrerjem, Miranom Juvanom in drugimi odličnimi avtorji ter glasbeniki. Alenka pa se je odlično znašla tudi v vlogi Rosie v slovenski različici muzikala Mamma mia!, ki že tretjo sezono navdušuje širom Slovenije in ruši vse rekorde.

Alenka je meseca maja izdala novo pesem z naslovom »Zvezda«, pod katero sta se podpisala Jani Hace in Barbara Pešut. Za pesem je posnela tudi videospot, izpolnjuje pa se tudi njena velika želja, da bi z bolj intimnimi, nežnimi koncerti ob spremljavi odličnih glasbenikov in prijteljev obeležila jubilejno leto.

Alenko bosta na Gradu Strmol spremljala dva prekaljena in odlična glasbenika. Miran Juvan, pianist, trobentač, avtor, aranžer, ki Alenko spremlja že od njenih začetkov ter Robi Pikl, kitarist, pevec, avtor, aranžer, ki je sicer gonilna ustvarjalna sila kolektiva Manouche.

INFORMACIJE

Koncert je razprodan.

Sedežnega reda ni.

Rezervni termin v primeru slabega vremena je 26. 6. 2018!

Informacije:

Na glasbeni večer bo za vas dlje časa odprta tudi Kavarna Strmol.

Vabljeni ste, da po koncertu s prijatelji ali družino nekaj časa preživite v naši kavarni ter ob čaju ali kozarčku dobrega vina podoživite čudovit glasben večer.

Posebna ponudba

 • Tropska masaža

   

  Za boljše počutje in pozitivno energijo v toplejših dneh.

   

   

  35,00 €
  na osebo
  Več informacij
 • KULINARIČNA KNJIGA

  S ponosom  predstavljamo knjigo Okusi Brda - Kulinarični koledar. 12 izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov. V slovenskem in angleškem jeziku. Izbrano darilo za kuharske navdušence.

   

  19,90 €
  NA IZVOD
  Več informacij
 • KULINARIČNI PAKET V HOTELU BRDO

  Vabljeni na kratke počitnice v Hotel Brdo - luksuzni podeželski hotel leta. Prepustite se razvajanju z odlično kulinariko, brezhibno postrežbo ter številnim doživetjem, ki jih nudi Posestvo Brdo.

  198,00 €
  za 2 osebi na dan
  Preveri vsebino paketa
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju
 • Letna karta za Park Brdo

  Vsak letni čas razodene drug čaroben obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo