Golf

Pitch & Putt

Dan bo lepši

Razišči

Igrišče in vadišče Golf Brdo

Dobrodošli na golfskem igrišču v zavetju alpskega sveta, kjer boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka.

Golf igrišče Brdo je še posebej primerno za začetnike, saj so razdalje med luknjami krajše in ne zahtevajo ogromno golfske kondicije.

Kratko naravno igrišče Golf Brdo sestavlja 9 lukenj. 

Na zelenicah je avtohtono travinje, razen na dveh zelenicah, ki sta namenjeni vadbi kratkih udarcev oz. vadbi bližanja na zelenici.

Vadišče sestavljajo:

 • vadišče za vadbo dolgih udarcev (Driving Range),
 • vadišče za vadbo bližanja na zelenici (Putting Green),
 • vadišče za vadbo kratkih udarcev na zelenico in udarcev iz peščene ovire (Chipping Green).

 

Ponudba in ceniki

2018

INDIVIDUALNA IGRA

Preglejte naše cenike dnevnih in cenik letnih kart. Dnevne karte veljajo za ves dan, letne karte pa okvirno od sredine marca do sredine novembra, odvisno od vremenskih razmer. 

Sezona traja od sredine marca do sredine novembra, odvisno od vremenskih razmer. 

PROGRAMI ZA SKUPINE

Na voljo so tudi odlični programi za podjetja in otroke.

 

 

Akademija golfa

Naredi tečaj in igraj

V programu Akademije golfa na Posestvu Brdo, bo vsakdo našel kaj zase. Odlični PGA učitelji bodo poskrbeli za prijetna golfska doživetja tako pri začetnikih kot tudi vrhunskih golfistih, po končani vadbi pa vam bo nedvomno dobro dela posebna regenerativna golfska masaža v našem wellness centru Vrelec Brdo.

PGA profesionalni učitelji golfa

Na razpolago so vam odlični profesionalni učitelji golfa, člani PGA Slovenije in ugledni zunanji sodelavci.

Slovenija igra golf

Vabljeni na tečaj golfa, ki ga izvedemo v dogovoru s kandidati, cena pa znaša le 99 €. Po opravljenem tečaju dobite dovoljenje za igro, prijave pa zbiramo na golf@brdo.si. Tečaj se izvede, če so prijavljeni najmanj štirje kandidati.

>>PREBERITE VEČ O BREZPLAČNI PREDSTAVITVI IN TEČAJU

Pitch&Putt (pič in pat)

Pič in pat je golf, le da za igro potrebujete samo 3 golfske palice in da so posamezne luknje dolge največ 90 m. Ravno zaradi tega je igra idealna za vse starosti, za celo družino.

S 7-urnim tečajem DIPP, ki je namenjen začetnikom, pridobite dovoljenje za igranje pič in pata na Brdu in na ostalih pič in pat igriščih ter brezplačno članstvo v PP klubu za tekoče leto. Tečaj se izvede, če je prijavljenih najmanj šest kandidatov.

>>PREBERITE VEČ O TEČAJU DIPP

Akademija golfa
(301.11 KB)

Golfska regeneracija

Sprostitev po igri

Golfska regeneracija je izjemnega pomena za dobro počutje. 

60-minutna masaža je prilagojena potrebam golfistk in golfistov z blagodejnim učinkovanjem na najbolj obremenjene mišice (spodnji del hrbta, ramena, zapestje, vrat…). Deluje tudi na mišice v nižji mišični plasti, pripomore k njihovi regeneraciji, vpliva na izboljšanje koncentracije ter deluje sproščujoče.

Pogostost masaže je odvisna od vsakega posameznika, njegovih morebitnih težav, vsakodnevnih navad in se določa po pogovoru s terapevtom, vendar se priporoča vsaj enkrat mesečno.

 

Turnirji

Sprejmite izziv

Tako kot v preteklih sezonah, so tudi v letošnji organizirani nekateri zanimivi golfski turnirji.

Hranimo tudi rezultate preteklih sezon.

Vas zanima organizacija turnirja ali drugega golfskega doživetja? Pišite nam: golf@brdo.si

AKTUALNO

Golf Brdo obvešča

NOVICE

 • Poskrbeli smo tudi za tiste, ki vam je golf všeč, a nimate še izpita, morda pa sploh ne veste, kako ta šport izgleda, zato vabljeni na brezplačno predstavitev golfa. V kolikor vam bo všeč, lahko že takoj po predstavitvi nadaljujete s tečajem "Slovenija igra golf", kjer boste pridobili dovoljenje za igro. Več informacij je na voljo tukaj.

 • Na Gradu Strmol lahko obiščete tudi enega najstarejših golf igrišč v Sloveniji, "Hribarjevo golfišče 1936" ter preverite tudi tamkajšnjo golfsko ponudbo.

Bodite prvi obveščeni in se prijavite na golfske e-novice!

 

Posebna ponudba

 • AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V HOTELU BRDO

  Hotel Brdo je idealen za kratek oddih v sproščujočem okolju, popestren z nepozabnimi doživetji. Izbira je vaša: »Wellness oddih«, »Doživetja z lipicanci« ali »Kulinarična razvajanja«…

  142,10 €
  na noč za dve osebi in naprej
  Več o paketih
 • KULINARIČNA KNJIGA

  S ponosom  predstavljamo knjigo Okusi Brda - Kulinarični koledar. 12 izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov. V slovenskem in angleškem jeziku. Izbrano darilo za kuharske navdušence.

   

  19,90 €
  NA IZVOD
  Več informacij
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju
 • Letna karta za Park Brdo

  Vsak letni čas razodene drug čaroben obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  25,00 €
  letna vstopnica za eno osebo
  Več o Parku Brdo