Golf

Pitch & Putt

Dan bo lepši

Razišči

Igrišče in vadišče Golf Brdo

Dobrodošli na golfskem igrišču v zavetju alpskega sveta. Tu boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka. Golf igrišče Brdo je še posebej primerno za začetnike, saj so razdalje med luknjami krajše in ne zahtevajo ogromno golfske kondicije.

Kratko naravno igrišče Golf Brdo sestavlja 9 lukenj, PAR 28 (PAR 56), od katerih je 8 lukenj PAR 3 in 1 luknja PAR 4. Na zelenicah je avtohtono travinje, razen na dveh zelenicah, ki sta namenjeni vadbi kratkih udarcev oz. vadbi bližanja na zelenici.

Vadišče sestavljajo:

vadišče za vadbo dolgih udarcev (Driving Range),vadišče za vadbo bližanja na zelenici (Putting Green),vadišče za vadbo kratkih udarcev na zelenico in udarcev iz peščene ovire (Chipping Green).

Na Gradu Strmol lahko obiščete tudi enega najstarejših golf igrišč v Sloveniji, "Hribarjevo golfišče 1936" ter preverite tudi tamkajšnjo golfsko ponudbo.

Načrt igrišča
(1.31 MB)
Brdie karta
(1.04 MB)
Števna kartica
(780.56 KB)
Položaj zastavic
(238.05 KB)
Načrt vadišča
(923.04 KB)
Etiketa
(336.73 KB)

Ceniki

2016

Preglejte naše cenike dnevnih in letnih kart. Dnevne karte veljajo za ves dan, letne karte pa okvirno od sredine marca do sredine novembra, odvisno od vremenskih razmer. 

Letošno sezono odpiramo v petek, 10.3.2017 ob deseti uri. V zgodnjih spomladanskih dneh bomo v primeru jutranje zmrzali igrišče in vadišče odpirali ob deseti uri. Informacije preverite na recepciji golfa, kjer vas prosimo tudi za rezervacijo startnih časov.

Za matični klub in partnerske klube ponujamo dodatne ugodnosti.

 

Dnevne karte
(278.36 KB)
Letne karte
(278.05 KB)

Akademija golfa

Naredi tečaj in igraj

V programu Akademije golfa na Posestvu Brdo, bo vsakdo našel kaj zase. Odlični PGA učitelji bodo poskrbeli za prijetna golfska doživetja tako pri začetnikih kot tudi vrhunskih golfistih, po končani vadbi pa vam bo nedvomno dobro dela posebna regenerativna golfska masaža v našem wellness centru Vrelec Brdo.

PGA profesionalni učitelji golfa

Na razpolago so vam odlični profesionalni učitelji golfa, člani PGA Slovenije in ugledni zunanji sodelavci.

Slovenija igra golf

Vabljeni na tečaj golfa, ki se začne vsak petek oziroma po dogovoru, cena pa znaša le 99 €. Po opravljenem tečaju dobite dovoljenje za igro, zato lepo vabljeni, da izpolnete prijavnico v prilogi. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!

>>PREBERITE VEČ O BREZPLAČNI PREDSTAVITVI IN TEČAJU

Akademija golfa
(301.11 KB)

Podjetniški in družabni golf

Druženje v naravi

Pripravili smo odlične programe za podjetja in otroke!

Podjetja lahko izbirate med enournimi ali večurnimi sprostitvami v naravi, ki vas bodo pripravile na vse izzive, ki vas čakajo. Zabava ali team-building poskrbita, da s sodelavci ali partnerji ustvarite boljšo delovno klimo, pomerite pa se lahko tudi v kratkem, sproščenem tekmovanju.

Otroci lahko ta lep šport spoznajo preko programa golfskega rojstnega dneva, kjer bodo naši animatorji ter PGA učitelj poskrbeli za nepozabno izkušnjo.

 

Več informacij lahko najdete v priponkah.

Golfska regeneracija

Sprostitev po igri

Golfska regeneracija je izjemnega pomena za dobro počutje. V PDF datotekah si oglejte programe golfskega fitnessa, wellnessa ter prehrane za golfiste.

Golfski wellness
(323.52 KB)

Turnirji

Sprejmite izziv

GOLFSKI TURNIRJI

Tudi v sezoni 2017 bomo organizirali nekaj zanimivih golfskih turnirjev, ki jih bomo popestrili z našo unikatno kulinarično in dodatno ponudbo Posestva Brdo.

V igri so zares lepe nagrade, zato se prijavite na:

 

Turnirji zaprtega tipa:

 

Spremljajte našo spletno stran in se prijavite na e-novice na: newsletter@brdo.si.

Program turnirjev
(200.82 KB)
Tekmovalna pravila
(306.67 KB)
HCP tabela
(216.86 KB)
Hole in one
(271.4 KB)

AKTUALNO

Golf Brdo obvešča

NOVICE

 • Spoštovani golfisti in golfistke! V torek, 25.4.2017, zaradi napovedanega slabega vremena vzdrževalnih del ne bomo opravljali. Igrišče in vadišče bosta tako odprta, datum vzdrževalnih del pa sporočimo naknadno. Hvala za razumevanje!

 • Akademija Golfa Brdo se je v letu 2016 znova izkazala za izjemno uspešno. Kot drugo najuspešnejše igrišče v Sloveniji smo izobrazili več kot 35 novih golfistov! Akademija s svojim delom nadaljuje tudi v letu 2017 s PGA učiteljem Jernejem Semoličem. Vabljeni, da se nam pridružite!

 • Na našem igrišču imamo registrirane tri matične klube, ki uživajo prav posebne popuste. Preverite: Golf & Country klub Kranj, Golf klub Eagle Brnik ter Pitch & Putt klub Stol.

 • Poskrbeli smo tudi za tiste, ki vam je golf všeč, a nimate še izpita, morda pa sploh ne veste, kako ta šport izgleda, zato vabljeni na brezplačno predstavitev golfa. V kolikor vam bo všeč, lahko že takoj po predstavitvi nadaljujete s tečajem "Slovenija igra golf", kjer boste pridobili dovoljenje za igro. Več informacij je na voljo tukaj.

Bodite prvi obveščeni in se prijavite na golfske e-novice: newsletter@brdo.si.

 

Lep golfski pozdrav,

Ekipa Golfa Brdo

Stopite v stik

golf@brdo.si

Posebna ponudba

 • PIKNIK KOŠARICA

  Privoščite si nekoliko drugačno kulinarično doživetje - piknik košarica. Pripravijo jo brsdski kuharski mojstri, vi pa z električnim golf vozilom v Parku Brdo izberete mesto, kjer razgrnete odejo. Izbirate lahko med dvema menijema.

  45,00 €
  za par
  Preveri meni
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju:
 • Darilni bon Grad Strmol

  Za vas smo pripravili novost: 4 različne pakete doživetji na Strmolu v obliki darilnega bona s katerim lahko razveselite svoje najdražje.

  8,00 €
  vrednost darilnega bona od 8 do 25 €
  Oglejte si pakete
 • Amorjev vrelec

  Pomlad je letni čas ljubezni, zato smo vam pripravili Amorjev paket v Wellness centru Vrelec.

  89,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • Letna karta za Park Brdo

  Park Brdo je čaroben v vseh letnih časih, zlasti v prebujajoči se pomladi.Zakaj ga ne bi obiskali pogosteje in prihranili pri vstopnini?

  25,00 €
  na osebo
  Več o Parku Brdo