Golf

Pitch & Putt

Dan bo lepši

Razišči

Igrišče in vadišče Golf Brdo

Dobrodošli na golfskem igrišču v zavetju alpskega sveta. Tu boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka. Golf igrišče Brdo je še posebej primerno za začetnike, saj so razdalje med luknjami krajše in ne zahtevajo ogromno golfske kondicije.

Kratko naravno igrišče Golf Brdo sestavlja 9 lukenj, PAR 28 (PAR 56), od katerih je 8 lukenj PAR 3 in 1 luknja PAR 4. Na zelenicah je avtohtono travinje, razen na dveh zelenicah, ki sta namenjeni vadbi kratkih udarcev oz. vadbi bližanja na zelenici.

Vadišče sestavljajo:

 • vadišče za vadbo dolgih udarcev (Driving Range),
 • vadišče za vadbo bližanja na zelenici (Putting Green),
 • vadišče za vadbo kratkih udarcev na zelenico in udarcev iz peščene ovire (Chipping Green).

Na Gradu Strmol lahko obiščete tudi enega najstarejših golf igrišč v Sloveniji, "Hribarjevo golfišče 1936" ter preverite tudi tamkajšnjo golfsko ponudbo.

Načrt igrišča
(1.31 MB)
Brdie karta
(1.04 MB)
Števna kartica
(780.56 KB)
Položaj zastavic
(238.05 KB)
Načrt vadišča
(923.04 KB)
Etiketa
(336.73 KB)

Ceniki

2017

Preglejte naše cenike dnevnih in letnih kart. Dnevne karte veljajo za ves dan, letne karte pa okvirno od sredine marca do sredine novembra, odvisno od vremenskih razmer. 

Letošno sezono odpiramo v petek, 10.3.2017 ob deseti uri. V zgodnjih spomladanskih dneh bomo v primeru jutranje zmrzali igrišče in vadišče odpirali ob deseti uri. Informacije preverite na recepciji golfa, kjer vas prosimo tudi za rezervacijo startnih časov.

Za matični klub in partnerske klube ponujamo dodatne ugodnosti.

 

Dnevne karte
(278.36 KB)
Letne karte
(278.05 KB)

Akademija golfa

Naredi tečaj in igraj

V programu Akademije golfa na Posestvu Brdo, bo vsakdo našel kaj zase. Odlični PGA učitelji bodo poskrbeli za prijetna golfska doživetja tako pri začetnikih kot tudi vrhunskih golfistih, po končani vadbi pa vam bo nedvomno dobro dela posebna regenerativna golfska masaža v našem wellness centru Vrelec Brdo.

PGA profesionalni učitelji golfa

Na razpolago so vam odlični profesionalni učitelji golfa, člani PGA Slovenije in ugledni zunanji sodelavci.

Slovenija igra golf

Vabljeni na tečaj golfa, ki se začne vsak petek oziroma po dogovoru, cena pa znaša le 99 €. Po opravljenem tečaju dobite dovoljenje za igro, zato lepo vabljeni, da izpolnete prijavnico v prilogi. 

Prijave zbiramo na golf@brdo.si, tečaj se izvede, če so prijavljeni najmanj štirje kandidati.

>>PREBERITE VEČ O BREZPLAČNI PREDSTAVITVI IN TEČAJU

Tecaj Pitch&Putta

Vabljeni na tečaj Pitch&PuttaPitch&Putta je golf, vendar brez najdaljših udarcev, saj so luknje malce krajše. Ravno zaradi tega je igra primerna za celo družino. S tečajem pridobite dovoljenje za igranje na Pitch&Putta igriščih, kakšno je tudi brdsko igrišče.

Več informacij najdete na tej povezavi.

Akademija golfa
(301.11 KB)
Tečaj golfa
(968.48 KB)

Podjetniški in družabni golf

Druženje v naravi

Pripravili smo odlične programe za podjetja in otroke!

Podjetja lahko izbirate med enournimi ali večurnimi sprostitvami v naravi, ki vas bodo pripravile na vse izzive, ki vas čakajo. Zabava ali team-building poskrbita, da s sodelavci ali partnerji ustvarite boljšo delovno klimo, pomerite pa se lahko tudi v kratkem, sproščenem tekmovanju.

Otroci lahko ta lep šport spoznajo preko programa golfskega rojstnega dneva, kjer bodo naši animatorji ter PGA učitelj poskrbeli za nepozabno izkušnjo.

Golfska regeneracija

Sprostitev po igri

Golfska regeneracija je izjemnega pomena za dobro počutje. V PDF datotekah si oglejte programe golfskega fitnessa, wellnessa ter prehrane za golfiste.

Golfski wellness
(323.52 KB)

Turnirji

Sprejmite izziv

GOLFSKI TURNIRJI

Tudi v sezoni 2017 smo organizirali nekaj zanimivih golfskih turnirjev, ki smo jih popestrili z našo unikatno kulinarično in dodatno ponudbo Posestva Brdo.

Spremljajte našo spletno stran in se prijavite na e-novice na: newsletter@brdo.si.

Tekmovalna pravila
(306.67 KB)
HCP tabela
(216.86 KB)
Hole in one
(271.4 KB)

AKTUALNO

Golf Brdo obvešča

AKTUALNO

Spoštovane golfistke in golfisti,

Sezona golfa na Brdu se počasi zaključuje, tako s 13.11.2017 naše igrišče zapiramo. Nova sezona se prične v sredini meseca marca 2018, o tem vas bomo pravočasno tudi obvestili.

Hvala lepa za zaupanje ter prijetne zimske dni vam želi ekipa golfa Brdo.

NOVICE

 • Na našem igrišču imamo registrirane tri matične klube, ki uživajo prav posebne popuste. Preverite: Golf & Country klub Kranj, Golf klub Eagle Brnik ter Pitch & Putt klub Stol.

 • Poskrbeli smo tudi za tiste, ki vam je golf všeč, a nimate še izpita, morda pa sploh ne veste, kako ta šport izgleda, zato vabljeni na brezplačno predstavitev golfa. V kolikor vam bo všeč, lahko že takoj po predstavitvi nadaljujete s tečajem "Slovenija igra golf", kjer boste pridobili dovoljenje za igro. Več informacij je na voljo tukaj.

Bodite prvi obveščeni in se prijavite na golfske e-novice: newsletter@brdo.si.

Lep golfski pozdrav,

Ekipa Golfa Brdo

Posebna ponudba

 • KOSILO OB KONCU TDNA

  Brdski kulinarični mojstri vsak vikend pripravijo poseben 4-hodni meni. Vabljeni na kosilo v restavracijo Hotela Brdo vsako soboto in nedeljo od 12.00 do 16.00.

  23,00 €
  za 4-hodni meni
  Preverite meni
 • Dotik topline

  Zima že trka na naša vrata. V Wellness centru Vrelec Brdo vas razvajamo s posebno 3-urim paketom "DOTIK TOPLINE". Na voljo tudi v obliki darilnega bona.

  89,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • Letna karta za Park Brdo

  Jesen v Parku Brdo je še posebej čarobna. Vsak letni čas razodene drug obraz. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo