Golf

Pitch & Putt

Dan bo lepši

Razišči

Igrišče in vadišče Golf Brdo

Dobrodošli na golfskem igrišču v zavetju alpskega sveta, kjer boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka.

Golf igrišče Brdo je še posebej primerno za začetnike, saj so razdalje med luknjami krajše in ne zahtevajo ogromno golfske kondicije.

Kratko naravno igrišče Golf Brdo sestavlja 9 lukenj. 

Na zelenicah je avtohtono travinje, razen na dveh zelenicah, ki sta namenjeni vadbi kratkih udarcev oz. vadbi bližanja na zelenici.

Vadišče sestavljajo:

 • vadišče za vadbo dolgih udarcev (Driving Range),
 • vadišče za vadbo bližanja na zelenici (Putting Green),
 • vadišče za vadbo kratkih udarcev na zelenico in udarcev iz peščene ovire (Chipping Green).

 

Ponudba in ceniki

2018

INDIVIDUALNA IGRA

Preglejte naše cenike dnevnih in cenik letnih kart. Dnevne karte veljajo za ves dan, letne karte pa okvirno od sredine marca do sredine novembra, odvisno od vremenskih razmer. 

 

PROGRAMI ZA SKUPINE

Na voljo so tudi odlični programi za podjetja in otroke.

 

 

Akademija golfa

Naredi tečaj in igraj

Golf Brdo spada med ugodnejše in uspešnejše izobraževalne centre v Sloveniji. V letu 2017 smo bili celo najuspešnejši golfski akademski center, zato tudi letos pripravljamo nove predstavitve golfa!

Vse programe Akademije golfa izvajajo odlični odlični profesionalni učitelji golfa, člani PGA Slovenije in ugledni zunanji sodelavci.

PESTER NABOR PROGRAMOV

V programu Akademije golfa združujemo različne programe od brezplačnih demo dnevov za popolne začetnike, pa do dodatnih usposabljanj za igralce, ki bi radi svojo raven igre dvignili še na višji nivo:

 • Brezplačna demonstracija in vadba golfa,
 • Začetni tečaj »Slovenija igra golf«,
 • Nadaljevalni tečaj »Slovenija igra golf«,
 • Tečaj Pitch&Putt (Pič in pat),
 • Paket 3 za 2 za osvežitev znanja s profesionalnim učiteljem,

 

Golfska regeneracija

Sprostitev po igri

Golfska regeneracija je izjemnega pomena za dobro počutje. 

60-minutna masaža je prilagojena potrebam golfistk in golfistov z blagodejnim učinkovanjem na najbolj obremenjene mišice (spodnji del hrbta, ramena, zapestje, vrat…). Deluje tudi na mišice v nižji mišični plasti, pripomore k njihovi regeneraciji, vpliva na izboljšanje koncentracije ter deluje sproščujoče.

Pogostost masaže je odvisna od vsakega posameznika, njegovih morebitnih težav, vsakodnevnih navad in se določa po pogovoru s terapevtom, vendar se priporoča vsaj enkrat mesečno.

 

Turnirji

Sprejmite izziv

Tako kot v preteklih sezonah, so tudi v letošnji organizirani nekateri zanimivi golfski turnirji.

Hranimo tudi rezultate preteklih sezon.

Vas zanima organizacija turnirja ali drugega golfskega doživetja? Pišite nam: golf@brdo.si

AKTUALNO

Golf Brdo obvešča

NOVICE

 • Poskrbeli smo tudi za tiste, ki vam je golf všeč, a nimate še izpita, morda pa sploh ne veste, kako ta šport izgleda, zato vabljeni na brezplačno predstavitev golfa. V kolikor vam bo všeč, lahko že takoj po predstavitvi nadaljujete s tečajem "Slovenija igra golf", kjer boste pridobili dovoljenje za igro. Več informacij je na voljo tukaj.

 • Na Gradu Strmol lahko obiščete tudi enega najstarejših golf igrišč v Sloveniji, "Hribarjevo golfišče 1936" ter preverite tudi tamkajšnjo golfsko ponudbo.

Bodite prvi obveščeni in se prijavite na golfske e-novice!

 

OSTANIMO V STIKU

Pridružite se naši golfistični skupnosti

Prijava na golfske e-novice

S prijavo na obvestila Golf Brdo si zagotovite sveže informacije o morebitnem zaprtju igrišča zaradi protokolarnih in drugih razlogih, o turnirjih, o akcijski ponudbi, novostih...

Posebna ponudba

 • AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V VILI BLED

  Elegantna Vila Bled vabi na sproščujoč oddih v bivši predsedniški rezidenci ob blejskem jezeru: »Kulinarično doživetje«, »Wellness paket« s sproščujočo masažo ali romantični »Božično novoletni oddih«. Izbira je vaša.

  207,00 €
  na noč za dve osebi in naprej
  Več o paketih
 • AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V HOTELU BRDO

  Hotel Brdo je idealen za kratek oddih v sproščujočem okolju, popestren z nepozabnimi doživetji. Izbira je vaša: »Wellness oddih«, »Doživetja z lipicanci« ali »Kulinarična razvajanja«…

  142,10 €
  na noč za dve osebi in naprej
  Več o paketih
 • KULINARIČNA KNJIGA

  S ponosom  predstavljamo knjigo Okusi Brda - Kulinarični koledar. 12 izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov. V slovenskem in angleškem jeziku. Izbrano darilo za kuharske navdušence.

   

  19,90 €
  NA IZVOD
  Več informacij
 • Letna karta za Park Brdo

  Vsak letni čas razodene drug čaroben obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo