AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V HOTELU BRDO

Posestvo doživetij za vse okuse

Razišči

Hotel Brdo****  je poznan kot pozoren gostitelj in prejemnik prestižnega naziva "LTG luksuzni podeželski hotel leta 2017".

S pestro ponudbo aktivnosti je Hotel Brdo idealen za kratek oddih v sproščujočem naravnem okolju v zavetju idiličnega Parka Brdo.

IZBRANA PAKETNA PONUDBA Z DOŽIVETJI

Za vas smo pripravili ugodno paketno ponudbo, ki vključuje namestitev v Hotelu Brdo v dvoposteljni sobi, za dve osebi za najmanj dve noči ter nabor posebnih doživetij za vse okuse.

WELLNESS ODDIH V HOTELU BRDO

 

KRAJ MIRU IN SPROSTITVE

... za razvajanje vaših čutov...

V Hotelu Brdo domuje eden najlepših wellness centrov v okolici. V sproščujočem ambientu so vam na voljo turška in finska savna, masažni bazen, Kneippov kotiček s slapom in prijeten prostor za počitek s ponudbo čajev.

Paket »Wellness oddih« med drugim vključuje vstop v wellness center ter 4-urni wellness tretma »Vrelec romantike« za dve osebi s finsko in turško savno, masažnim bazenom, dišečo kopeljo in masažo hrbta.

Kraj miru in sprostitve vabi, da se posvetite čutnemu razvajanju telesa in duha.

 

PAKET ŠEPETALEC KONJEM V HOTELU BRDO

V RITMU KONJSKIH KOPIT

... v stiku z neokrnjeno naravo...

Na ograjenem Posestvu Brdo, sredi neokrnjene narave biva tudi 12 lipicancev. 

Z izbiro paketa " Šepetalec konjem« se boste preizkusili v jahanju naših prijaznih belih lepotcev.

Poleg tega boste v ritmu konjskih kopit v udobni kočiji raziskali lovišče Posestva Brdo, ki nudi zavetišče več kot 200 košutam, damjakom in jelenom, poleg njih pa še 1400 drugim rastlinskim in živalskim vrstam.

Celotno posestvo je zaradi vrstne in habitatne pestrosti razglašeno za gozd s posebnim namenom, ekološko pomembno območje ter varovano območje Natura 2000.

KULINARIČNO DOŽIVETJE V HOTELU BRDO

KULINARIKA NA NAJVIŠJI RAVNI

...doživite okuse Brda...

Brdo pri Kranju slovi po privlačni kulinarični ponudbi, ki jo v okviru protokolarnih dogodkov postrežemo kraljem in kraljicam, predsednikom ter drugim svetovnim voditeljem.

Brdska kulinarika ima korenine v tradicionalnih slovenskih jedeh in lokalnih sestavinah, a je prilagojena novim kuharskim smernicam. Posebna specialiteta so jedi iz doma prekajenih postrvi, jagnjetine ter lastne divjačine, ki jo z veliko skrbnostjo pripravlja team chefov. K izjemni kulinariki se seveda poda tudi kozarček vina najboljših slovenskih vinarjev po predlogu brdskih sommelierjev.

Prepustite se paketu »Kulinarično doživetje« in doživite okuse Brda.

 

Posebna ponudba