• Hotel Brdo

 • Hotel Brdo

  Simbol gostoljubja

 • Wellness Brdo

 • Hotel Brdo

 • Hotel Brdo

  restavracija

 • Hotel Brdo

 • Hotel Brdo

 • Hotel Brdo

  V osrčju narave

Zemljevid
Paketi
+386 (0)4 260 10 00

 

 

Hotel Brdo

Hotel Brdo je poznan kot pozoren gostitelj poslovnih in protokolarnih dogodkov. Pogosto skrbi tudi za vrhunske športnike, ki jim v času priprav zagotavlja vse potrebne storitve. S pestro ponudbo aktivnosti je idealen tudi za kratek oddih v sproščujočem naravnem okolju. V Hotelu Brdo so dobrodošli tudi enodnevni obiskovalci Posestva Brdo. Pestro kulinarično ponudbo lahko preizkusite v hotelski restavraciji, baru in na letni terasi, kjer so tudi otroška igrala.

Hotel Brdo ima 78 sob in suit. Vse so prenovljene ter opremljene z vrhunskimi posteljami, primernimi za alergike ter astmatike. Sobe s pogledom na park so še posebaj dih jemajoče, tako našim gostom nudimo:

 • 1 predsedniški apartma,
 • 11 suit,
 • 60 dvoposteljnih sob z ločenimi ležišči,
 • 6 enoposteljnih sob, od tega so 3 prilagojene invalidom.

Hotel Brdo je edini hotel v Sloveniji, ki ima certifikat »Safe-Star Quality Hotel«, katerega ključni namen je povečati in zagotoviti požarno varnost hotelskih gostov in osebja

Informacije o hotelu

Prijava

od 14. ure dalje

Odjava

do 11. ure

Domače živali

Domačim živalim vstop v hotel ni dovoljen.

Otroci

Otroci do dopolnjenega 3. leta v Hotelu Brdo bivajo brezplačno. Od 3. do dopolnjenega 8. leta se za njih plača 50% cene nočitve, od 8. do 10. leta pa 70 % cene nočitve.

Aktivnosti za hotelske goste

 

 

 • Sproščanje v wellness centru Vrelec Brdo (brezplačno do 2 uri na dan ob predhodni najavi),
 • 20 % popust na ostale storitve wellness centra,
 • 24-urna uporaba fitnes studia,
 • brezplačen vstop v Park Brdo,
 • brezplačna izposoja koles,
 • 10 % popust za storitve Golfa Brdo.

Internet

 

Dostop do brezžičnega interneta je omogočen v vseh sobah in skupnih prostorih Hotela Brdo.

Na voljo je tudi internetni kotiček s tiskalnikom. Storitev je za hotelske goste brezplačna.

Parkiranje

 

Gostje hotela imajo zagotovljeno brezplačno parkirno mesto na parkirišču v neposredni bližini hotela. Parkiranje na lastno odgovornost. 

Informacije o okolici

Lokacija

 

 

Brdo pri Kranju je del bogate kulturne in naravne dediščine. Več o zgodovini Posestva Brdo si lahko preberete tukaj.

Kranj je četrto največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, izobraževalno, kulturno in športno središče Gorenjske. Vse leto se v okolici odvijajp različni koncerti, predstave ter prireditve za otroke in odrasle. Območje je polno naravnih lepot in kulturnih spomenikov. Okoliški kraji ponujajo različne pohodne in kolesarske poti. 

- 10 km od letališča Jožeta Pučnika,

- manj kot 30 km do glavnega mesta Ljubljane,

- 20 minut vožnje do smučarskega središča Krvavec.

 

GPS koordinate:

N 46°16.378'

E 014°22.826'

Ideje za preživljanje prostega časa

 

Naravno okolje hotela v zavetju Alp ponuja številna doživetja, bodisi na Posestvu Brdo ali pa v bližnji okolici – na smučiščih, v gorah, v bližnjih mestih.

Navdušila vas bosta golf vadišče in igrišče Golf Brdo z devetimi luknjami.

Posestvo Brdo nudi tudi idealne kotičke za piknik v naravi, opazovanje divjadi, jahanje ali ribolov. Odkrijte zeleni zaklad, ki preseneča z edinstvenimi doživetji, kot so vožnja z elegantno kočijo, jezdenje lipicancev, čolnarjenje po jezeru, športni ribolov, kolesarjenje, igranje golfa, ali pa se enostavno sprehodite po parku sami, oziroma v spremstvu našega vodnika in naužijete lepot narave. Okoli posestva poteka 10 km makadamska pot, primerna za tek in druge oblike rekreacije. 

V bližini pa lahko gostje uživajo v športnih aktivnostih, kot so kolesarjenje, pohodništvo, v zimskih mesecih pa tudi smučanje - najbližje smučuišče je le nekaj kilometrov oddaljeni Krvavec.

Sobe

Enoposteljna soba

Dvoposteljna soba single use

90 €
na osebo na noč
Preveri zasedenost

Dvoposteljna soba single use

Nudimo vam sobe s pogledom na prečudovit Park Brdo, kjer prebiva več kot 1400 živlaskih ter 1200 rastlinskih vrst. Vse sobe so sodobno opremljene, kakovostna ležišča pa še posebej blagodejno vplivajo na astmatike in alergike. 

Predsedniški apartma

Prostoren, svetel, na 170 m2 v najvišjem nadstropju Hotela Brdo.

250 €
Na apartma / na noč
Preveri zasedenost

Poleg prijetno opremljenih sob hotelske storitve dopolnjuje dodatna ponudba, ki skrbi za dobro počutje gostov. Ti lahko uživajo v kulinaričnih doživetjih, lagodni pokušini vin in sprostitvi v hotelskem wellness centru. Naravno okolje hotela v zavetju Alp ponuja številna doživetja na Posestvu Brdo in v bližnji okolici – na smučiščih, v gorah, v bližnjih mestih.

Suita

Prostorna suita je primerna za goste, ki potrebujejo več prostora, namestitev pa s tem postane še udobnejša.

160 €
Na sobo / na noč
Preveri zasedenost

Prostorna suita je primerna za goste, ki potrebujejo več prostora, namestitev pa s tem postane še udobnejša. Na povpraševanje lahko pripravimo dodatno ležišče, tovrstna namestitev pa je primerna predvsem za družino z otrokom.

Dvoposteljna soba

Prijazno osebje recepcije Hotela Brdo poskrbi, da se v okolju, kjer večkrat letno gostimo tudi nogometaše slovenske nogometne reprezentance, počutite domače.

120 €
Na sobo / na noč
Preveri zasedenost

Prijazno osebje recepcije Hotela Brdo poskrbi, da se v okolju, kjer večkrat letno gostimo tudi nogometaše slovenske nogometne reprezentance, počutite domače. Za sprostitev je na voljo wellness center Vrelec, ki je kot nalašč primeren za razvajanje v dvoje.

AMORJEV VRELEC
 • Dopolnite bivanje v Hotelu Brdo s sproščujočim oddihom v Wellness centru Vrelec Brdo. Privoščite si posebno akcijsko ponudbo Amorjev vrelec, ki vključuje masažo s 24-karatnim zlatom.

  >>Preverite paket

Vam je všeč naša ponudba? Rezervirajte si sobo že danes!

Na ponudbo
Dodatna ponudba
 • Kulinarična doživetja

  V restavraciji Hotela Brdo vas čaka izjemno doživetje. Kulinarični mojstri, ki so se kalili na protokolarnih dogodkih, vas bodo razvajali z jedmi, ki temeljijo na lokalnih sestavinah. K vrhunskim jedem nudimo izbrana vina iz najboljših slovenskih vinskih kleti.

  V toplejših mesecih strežemo tudi na letni terasi »Zeliščni vrt«, kjer se nahajajo tudi otroška igrala.

 • Kongresne kapacitete Hotela Brdo

  Hotel Brdo razpolaga z dvema večjima konferenčnima dvoranama: dvorana Elegans, ki jo lahko združimo tudi s sosednjo dvorano Virgo. Pogostitev pripravimo v preddverju dvoran ali v zimskem vrtu dvorane Virgo. Večje dogodke prirejamo v Kongresnem centru Brdo. Za sestanke in srečanja so v pritljičju hotela na razpolago še več manjših sob ter VIP salon.

  >> Več informacij o kongresnih kapacitetah

Vam je všeč naša ponudba? Rezervirajte si sobo že danes!

Na ponudbo

Posebna ponudba

 • Amorjev vrelec

  Pomlad je letni čas ljubezni, zato smo vam pripravili Amorjev paket v Wellness centru Vrelec.

  89,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • Letna karta za Park Brdo

  Park Brdo je čaroben v vseh letnih časih, zlasti v prebujajoči se pomladi.Zakaj ga ne bi obiskali pogosteje in prihranili pri vstopnini?

  25,00 €
  na osebo
  Več o Parku Brdo