HOTEL BRDO

Udobje v objemu Posestva Brdo

Razišči

Prijeten Hotel Brdo****  je poznan kot pozoren gostitelj poslovnih in protokolarnih dogodkov. Pogosto skrbi tudi za vrhunske športnike, ki jim v času priprav zagotavlja vse potrebne storitve. S pestro ponudbo aktivnosti je idealen tudi za kratek oddih v sproščujočem naravnem okolju. 

Hotel Brdo ima 78 sob in suit, med katerimi izstopa predsedniški apartma, v katerem so prenočevali že številni eminentni goste.

restavraciji Hotela Brdo vas čaka izjemno doživetje. Kulinarični mojstri, ki so se kalili na protokolarnih dogodkih, vas bodo razvajali z jedmi, ki temeljijo na lokalnih sestavinah. K vrhunskim jedem nudimo izbrana vina iz najboljših slovenskih vinskih kleti. 

S pestro ponudbo aktivnosti je idealen tudi za kratek oddih v sproščujočem naravnem okolju. 

>> PREDSTAVITEV SOB TER REZERVACIJE

Odličnost za odlične

Štejemo si v izjemno čast, da nam naši cenjeni gostje že vrsto let izkazujejo visoke ocene zadovoljstva.

Veseli smo, da je naš vsakdanji trud za izražanje gostoljubnosti opažen ter prepoznan. Visoke ocene zadovoljstva strank v preteklem letu so hkrati naša zaveza za visok in še višji nivo storitev za naše cenjene goste v bodoče.

Dobrodošli!

DOŽIVETJA NA POSESTVU BRDO

Prelepa gorska kulisa in naravne lepote Parka Brdo, s števinimi jezerci in mostički, nikogar ne pustijo ravnodušnega. Ograjeno posestvo zagotavlja večjo intimo od ostalih lokacij.Posestvo Brdo ima že več kot 500 letno zgodovino. Njegovi prvotni lastniki so bili Brdski vitezi iz 15. stoletja. Sloviti renesančni Grad Brdo, ki stoji na Posestvu Brdo še danes, pa je bil zgrajen v začetu 16. stoletja. V njem so sozi stoletja bivale številne pomembne družine, med drugim sloviti Zoisi, jugoslovanska kraljeva družina Karađorđević, po drugi svetovni vojni pa, ob svojih obiskih v Sloveniji, Josip Borz Tito.

Posestvo Brdo je čarobno v vseh letnih časih in preseneča z mešanico edinstvenih doživetij.

Vožnja s kočijo, jezdenje lipicancec, piknik s košarico brdskih dobrot, ribolov, fotolov ter igranje golfa v zavetju alpskega sveta so samo nekatere izmed njih. Tu boste uživali v mirnem naravnem okolju in se naužili obilice svežega zraka.

>> Doživetja na Posestvu Brdo

GOLF BRDO

Kratko naravno golf igrišče Brdo z devetimi luknjami je še posebej primerno za začetnike, saj so razdalje med luknjami krajše in ne zahtevajo ogromno golfske kondicije.

Odlični PGA učitelji bodo poskrbeli za prijetna golfska doživetja tako pri začetnikih kot tudi vrhunskih golfistih, po končani vadbipa vam bo nedvomno dobro dela posebna regenerativna golfska masaža v našem wellness centru Vrelec Brdo.

>> Več o Golfu Brdo

WELLNESS CENTER VRELEC BRDO

Za razvajanje vaših čutov poskrbimo v wellness centru Vrelec Brdo. Kraj miru in sprostitve vabi, da se posvetite čutnemu razvajanju telesa in duha.

V sproščujočem ambientu Vrelca so vam na voljo turška in finska savna, masažni bazen, hladni bazen s slapom ter prostoren in prijazen prostor za počitek. V hotelu se nahaja tudi manjši fitnes.

S prijaznostjo in strokovnostjo osebja, z vzdrževanjem eksluzivnosti in intimnosti ter z mislimi na najmanjše podrobnosti, vas Vrelec Brdo vabi na različne masaže ter programe nege telesa.

 

>> Aktualni wellness paketi

KONGRESNE KAPACITETE V HOTELU BRDO

Hotel Brdo ponuja možnost organiziranja srečanj, kongresov, izobraževanj, sestankov in podobnih dogodkov v štirih konferenčnih dvoranah, dveh sejnih sobah in VIP salonu primerenm za poslovna srečanja na štiri oči na visokem nivoju.

Osebje JGZ Brdo poskrbi za celotno organizacijo dogodka, od načrtovanja do izvedbe, celoten dogodk pa obogatimo z vrhunsko kulinariko in pestro dodatno ponudbo. 

V neposredni bližini Hotela Brdo se nahaja tudi sodoben Kongresni center Brdo, ki z okoli 9000 m2 uporabnih površin gosti tako poslovna srečanja, prtokolarne dogodke, tiskone konference, delovne sestanke in izobraževanja, kot tudi kulturne prireditve, gala večerje, pompozne predstavitve, poroke in ostala osebna praznovanja. Objekt je v prostor umeščen brez grobih posegov v okolje. Stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka in tako popolno dojemanje narave. 

>> Predstavitev konferenčnih dvoran 

Posebna ponudba

 • Amorjev vrelec

  Pomlad je letni čas ljubezni, zato smo vam pripravili Amorjev paket v Wellness centru Vrelec.

  89,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • Letna karta za Park Brdo

  Park Brdo je čaroben v vseh letnih časih, zlasti v prebujajoči se pomladi.Zakaj ga ne bi obiskali pogosteje in prihranili pri vstopnini?

  25,00 €
  na osebo
  Več o Parku Brdo