Hotel Brdo - Luxury Country Hotel of the Year

luksuzni podeželski hotel leta

Razišči

NAJBOLJŠI PODEŽELSKI HOTEL NA SVETU

Luxury Travel Guide je Hotel Brdo imenoval za Luxury Country Hotel of the Year (luksuzni podeželski hotel leta). 

Nagrada, ki jo podeljuje Luxury Travel Guide, vodilni mednarodni turistični portal, predstavlja vrhunec turističnih dosežkov, saj si prizadevajo nagraditi najboljše na svojih področjih.

Za vse dobitnike nagrad veljajo enaka stroga merila ocenjevanja, ki jih izvajajo interni strokovnjaki, poudarek pa dajejo inovacijam in oblikovanju, sobam in hotelskim prostorom, gastronomskih dosežkom in odličnosti storitev. Hotel Brdo je žirijo prepričal zlasti z visokim nivojem storitev ter čudovito vzdrževanim posestvom Brdo.

Luxury Travel Guide je sicer ekskluzivni vir informacij za zahtevnejše potnike in nudi bralcem objektiven pogled na počitniške destinacije. 

DOBRODOŠLI V SLOVENIJI, DOBRODOŠLI NA BRDU PRI KRANJU

Po besedah direktorice, mag. Špele Munih Stanič, so sicer v Hotelu Brdo, poleg kongresnih obiskovalcev, najpogostejši gostje ljudje, ki cenijo kakovostne storitve, odlično kulinariko, narava in spokojnost, stran od vsakodnevnega vrveža mesta. 

Ob prejetju nagrade v Londonu, se je direktorica JGZ Brdo najprej zahvalila vsem sodelavcem, ki se skozi vse leto trudijo za visok nivo storitev in povabila vse prisotne, da Brdo in Slovenijo tudi obiščejo in se sami prepričajo o njenih lepotah.

Vabljeni v naš čudovit hotel na kratke počitnice tudi vi!

 

Posebna ponudba