HOTEL BRDO V PRENOVI

Razišči

NOV HOTEL BO SODOBNEGA IZGLEDA

ELEGANS HOTEL BRDO

SUPERIOR****

Na Brdu poteka celostna zunanja in notranja obnova hotela, s katero bo zagotovljena najvišja raven hotela Brdo kot dela protokolarnega posestva, večje število nastanitvenih kapacitet in tudi varnostna ustreznost.

PRENOVLJEN HOTEL BO NA VOLJO ZA PREDSEDOVANJE SVETU EU 2021

Posestvo Brdo pri Kranju je najpomembnejše protokolarno območje v Sloveniji, namenjeno domačim in mednarodnim protokolarnim dogodkom na najvišji ravni.

Ena od spodbud za prenovo je tudi predsedovanje Slovenije Svetu EU, kar izhaja tudi iz sklepa vlade iz leta 2016, da se kot lokacija, kjer se bodo izvajali najpomembnejši dogodki v času predsedovanja Slovenije Svetu EU leta 2021, določi kompleks JGZ Brdo.

Otvoritev prenovljenega hotela je predvidena junija 2021, še pred pričetkom predsedovanja Slovenije Svetu EU, ki je predvideno v drugi polovici leta 2021.

VELIK POTENCIAL ZA TRŽENJE POSESTVA V BODOČE

Nov hotel predstavlja velik potencial za trženje Posestva Brdo v bodoče. Razširitev kapacitet bo tako odprla nove možnosti prodora na mednarodni trg tudi z vidika trženja kongresnega centra.

Za nastanitev vam lahko v vmesnem obdobju ponudimo naše druge butične lokacije: Grad Strmol, Vilo Bled, Vilo Zlatorog in Vilo Tartini.

POSESTVO BRDO BO POSLOVALO TUDI V ČASU PRENOVE HOTELA

V času prenove bo Posestvo Brdo obratovalo naprej. Dejavnosti se bodo odvijale v skladu s trenutnimi omejitvami.

V Parku Brdo bodo, tako kot do zdaj, dobrodošli tudi obiskovalci parka. Za goste bo odprta tudi Kavarna Zois s ponudbo za s seboj.

 

Posebna ponudba