KULINARIČNI PAKET

Oddih na posestvu doživetij

Razišči

VABLJENI NA KRATKE POČITNICE V HOTEL BRDO

Prepustite se razvajanju in številnim doživetjem, ki jih nudi Hotel Brdo - prejemnik prestižnega naziva "LTG luksuzni podeželski hotel leta"

Brdo pri Kranju slovi po privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbnostjo pripravlja team chefov, gostom pa postreže zasedba uigranih natakarjev.

KULINARIČNO RAZVAJANJE

Brdska kulinarika ima korenine v tradicionalnih slovenskih jedeh in temelji na lokalnih sestavinah, a je prilagojena novim kuharskim smernicam. Posebna specialiteta so jedi iz doma prekajenih postrvi, jagnjetine ter lastne divjačine. K izjemni kulinariki se seveda poda tudi kozarček vina najboljših slovenskih vinarjev, ki ga skrbno izberejo brdski sommelierji. Prepustite se ponudbi, ki je zadovoljila kraljice, predsednike ter druge svetovne voditelje.

KULINARIČNI PAKET vključuje:

  • nočitev z zajtrkom za dve osebi v dvoposteljni sobi s pogledom na gore/park,
  • kupon v vrednosti 50 € na osebo na dan za kulinariko ali drugo ponudbo na Posestvu Brdo,
  • brezplačen vstop v Park Brdo,
  • brezplačno izposojo koles in palic za nordijsko hojo,
  • prost vstop v wellness center Vrelec Brdo in uporabo savn do 2 uri na dan,
  • 20 % popust na ostale storitve wellness centra Vrelec Brdo,
  • neomejeno uporabo hotelskega fitnesa,
  • brezplačno parkiranje, predhodna rezervacija ni potrebna,
  • brezplačen brezžični internet, na voljo v vseh sobah,
  • pozni odhod (ob upoštevanju razpoložljivosti).

Cena: 198 € za 2 osebi na dan.

Cena vključuje 9,5 % DDV in velja ob bivanju najmanj 2 dni.

Možna BREZPLAČNA odpoved do 24 ur pred prihodom.

Plačilo na recepciji ob odhodu – predplačilo ni potrebno.

Ob takojšnjem plačilu s kreditno kartico, brez možnosti odpovedi, priznamo 10 % popust.

Veljavnost ponudbe: do 22. decembra 2018.

DOŽIVITE POSESTVO BRDO

V objemu zgodovine in neokrnjene narave

UDOBJE V OBJEMU POSESTVA BRDO 

Hotel Brdo kraljuje na 500 ha velikem Posestvu Brdo z enajstimi jezeri, v osrčju predalpskega sveta, ravno na sredi poti med Ljubljano in Bledom.

Posestvo Brdo ima že več kot 500 letno zgodovino. V renesančnem Gradu Brdo so skozi stoletja bivali slovita rodbina Zois, jugoslovanska kraljeva družina Karađorđević in po 2. svetovni vojni jugoslovanski predsednik Josip Broz Tito. Danes država Slovenija v okviru najvišjih državnih protokolarnih dogodkov na Posestvu Brdo gosti predsednike, predstavnike kraljevih družin, diplomate in druge ugledne svetovne osebnosti.

Celotno posestvo je razglašeno za kulturni spomenik in naravno vrednoto državnega pomena,  zaradi vrstne in habitatne pestrosti pa je bilo razglašeno tudi za gozd s posebnim namenom, ekološko pomembno območje ter varovano območje Natura 2000.

S storitvijo na najvišjem nivoju in pestro ponudbo dodatnih aktivnosti je idealen za oddih v neokrnjenem naravnem okolju v vseh letnih časih.

Preizkusite se v jezdenju lipicancev, igranju golfa ali se sprostite v vožnji z elegantno kočijo, na pikniku s košarico brdskih dobrot, v ribolovu ali v Wellness centru Vrelec Brdo.

Posebna ponudba