Pomemben korak pri predstavitvi slovenske kulinarike v času predsedovanja

10.Maj.2021

V ponedeljek, 10. maja 2021, je Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve Republike Slovenije sklenil sodelovanje s chefom Tomažem Kavčičem, prejemnikom Michelinove zvezdice. Namen sklenitve sodelovanja je združevanje najboljšega – ekskluzivnih lokacij in edinstvenega okolja, izurjenega osebja in prvovrstne storitve ter kulinarike na najvišjem nivoju.Tomaž Kavčič je zapisan v Michelinovem kulinaričnem vodniku, kjer najpomembnejšo vlogo igrajo kakovost hrane, uporaba celovitih tehnik, značaj glavnega kuharja in preostalega osebja ter doslednost v procesu priprave jedi. Skupaj z zaposlenimi JGZ Brdo bo skrbel za najvišjo kakovost in dovršenost kulinarične ponudbe v Elegans hotelu Brdo, Vili Tartini, gradu Strmol in Vili Bled.Elegans hotel Brdo bo z visokimi 4 zvezdicami kakovosti predstavljal velik izziv na zemljevidu protokolarnega, poslovnega in športnega turizma. Izjemen poudarek bo namenjen preseganju pričakovanj gostov v vseh procesih. Kulinarika je ena izmed najpomembnejših potencialov, ki bo prenovljeni hotel postavila na zemljevid najboljših v Sloveniji in širše. Izjava za medije direktorja JGZ Brdo, mag. Marjana Hribarja: »Z realizacijo sodelovanja s kulinaričnim chefom Tomažem Kavčičem bo Slovenija postala prva evropska država, kjer bo v času predsedovanja Svetu Evropske unije na vseh dogodkih najvišje ravni za kulinariko poskrbel chef z Michelinovo zvezdico. Danes za uspešne rezultate ustvarjamo nepozabne zgodbe in doživetja, obrazi prepoznavnih oseb pa dodajajo veliko mero obljube in zaupanja, da je najvišja kakovost tudi sorazmerno povezana z višjo učinkovitostjo. Identiteta prenovljenega hotela in drugih lokacij bo usmerjena v ponudbo preseganja pričakovanj gostov v vseh procesih, to pa bo rezultiralo v mnoge pozitivne učinke na delovanje JGZ Brdo in njegovih zaposlenih. Doprinos slednjim bo nedvomno izjemen – poglobljena kakovost storitve in profesionalnost naših zaposlenih bodo rezultat dolgoletne izkušnje in znanje iz prve roke bo kakovost dela in profesionalnost naših zaposlenih le še poglobila. Možnost neposrednega sodelovanja in dela s Tomažem Kavčičem bo velik motiv tudi za številne mlade kuharje, ki stopajo na pot kulinarične kariere. Verjamem, da bo Elegans hotel Brdo s kombinacijo vseh presežkov postal središče dejavnosti znotraj najrazličnejših ciljnih skupin.«

Izjava za medije chefa Tomaža Kavčiča: »Sodelovanje z JGZ Brdo mi bo v veliko zadovoljstvo. Gre za potrditev mojega dela, hkrati pa verjamem, da bom izkazano zaupanje uspel upravičiti. Delo v času predsedovanja Svetu Evropske unije mi predstavlja velik izziv, ki ga z veseljem in velikim spoštovanjem sprejemam. Verjamem, da bomo kakovost kulinarične storitve v JGZ Brdo uspeli povzdigniti na najvišjo možno raven, delo, izkušnje in znanje pa bodo prinesli rezultate.«

 

Za več informacij:

Nika Janežič

040 568 428

tajnistvo@brdo.si

• • •

Oddih s pogledom na Blejski otok

24.Feb.2021

Vila Bled z najlepšim pogledom na Blejski otok, obdana z idiličnim parkom na neposredni obali jezera vas vabi v svoj objem. Ponuja velnes in restavracijo z bogato ponudbo gurmanskih jedi slovenske in mednarodne kulinarike. Parom je nadvse všeč lokacija — podali so ji oceno 9,8 za potovanja v dvoje. 

 

Za bivanje lahko koristite tudi turistične bone. 

Privoščite si oddih v butičnem hotelu Vile Bled:

  • Cena nočitve s popustom: 120 evrov

 

Pri nas ste varni.

Veselimo se vašega obiska!

• • •

Brunch za dve osebi v novem Elegans Hotelu Brdo Superior****

05.Feb.2021

Našemu setu posebnih doživetij smo dodali še enega - Brunch za dve osebi v novem Elegans Hotelu Brdo Superior****, ki bo goste začel sprejemati v juniju.

 

• • •

Podari doživetje

04.Dec.2020

Svojim najdražjim podarite darilni bon (čokolado) z obljubo edinstvenega doživetja na naših ekskluzivnih lokacijah.

Izbirate lahko med različnimi doživetji za vse okuse. Kupite jih na recepciji Parka Brdo ali naročite po e-pošti.

Preverite našo izvirno ponudbo in si prihranite čas in stres z nakupom daril.

• • •

Letna karta Park Brdo za Kranjčane - 25 %

06.Jan.2020

Park Brdo je edinstven v vseh letnih časih. Zagotovite si svojo letno vstopnico, ki velja 365 dni od dneva nakupa. Cena individualne vstopnice je 25 €, družinske pa 50 €.

Naši sosedje, prebivalci UE Kranj, lahko za nakup letnih vstopnic uveljavite 25 % popust.

 

Park Brdo je odprt vsak dan od sončnega vzhoda do mraka, razen nekajkrat letno v primeru najvišjih protokolarnih obiskov, o čemer tudi predhodno informiramo na naših spletnih straneh.

• • •