Kongresni center Brdo

Odličen za odločanje

Razišči

Moderen in prilagodljiv

Sodobno zasnovan in v steklo odet kongresni center, z okoli 9.000 m2 uporabnih površin, ponuja možnosti organizacije najrazličnejših dogodkov.

V Kongresnem centru Brdo gostimo:

 • poslovna srečanja,
 • protokolarne dogodke,
 • tiskovne konference,
 • delovne sestanke in izobraževanja,
 • kulturne prireditve,
 • gala večerje,
 • veličastne predstavitve,
 • poroke in ostala osebna praznovanja. 

Na voljo so 4 dvorane, največja sprejme do 550 oseb, in 5 sejnih sob za sestanke do 10 oseb.

>> 3D ogled Kongresnega centra Brdo

KONTAKTI ZA ORGANIZACIJO DOGODKOV:

E: prodaja@brdo.si

T: 00 386 (0)4 260 16 61

T: 00 386 (0)4 260 15 99

T: 00 386 (0)4 260 16 82

Zakaj na Brdo?

Organizacija dogodka v Kongresnem centru Brdo ponuja številne prednosti:

 • Zanesljivo osebje, z bogatimi izkušnjami najzahtevnejših protokolarnih dogodkov, vam bo svetovalo pri organizaciji in poskrbelo za nemoten potek dogodka.
 • Ni težav s parkiranjem, saj je vedno na voljo dovolj brezplačnih parkirnih mest, kar udeleženci zelo cenijo.
 • Odlična lokacija - Posestvo Brdo se nahaja na pol poti med Ljubljano in Bledom, v bližini mednarodnega letališča in avtocestnih povezav.
 • Stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka in vpliva na dobro počutje udeležencev dogodkov.
 • Izjemna kulinarika brdskih kuharskih mojstrov, ki jo prilagodimo vašim željam in vrsti dogodka.

V DRUŽBI NAJBOLJŠIH

S CERTIFIKATOM ODLIČNOSTI

CERTIFIKAT ODLIČNOSTI

Kongresni center Brdo redno prejema certifikat odličnosti "Meeting Star" in se uvršča med najboljše konferenčne centre v jugovzhodni Evropi, po izboru uredništva Revije Kongres.

Poleg tega pa so bralci revije izbrali vse tri lokacije v upravljanju JGZ Brdo, Posestvo Brdo, Vilo Bled in Grad Strmol, kot najboljše posebne lokacije za izvedbo dogodkov v Sloveniji. Prav tako je Kongresni center Brdo dobil certifikat "Varno in zdravo na dogodke".

 

NA NAJVIŠJI RAVNI

Naša prednost je, da poskrbimo za vse – od načrtovanja do izvedbe, celoten dogodek pa bomo obogatili z vrhunsko kulinariko in pestro dodatno ponudbo. 

Nenazadnje lahko s ponosom zatrdimo, da sta izvedba in zanesljivost storitev osebja JGZ Brdo edinstveni, podprti z izkušnjami z izvajanjem protokolarnih dogodkov na najvišji državni ravni.

Tako smo na Posestvu Brdo že gostili predsednike, člane kraljevih družin in diplomate s celega sveta, med njimi tudi britansko kraljico Elizabeto II. in papeža Janeza Pavla II.

POSTAVLJAMO STANDARDE V KVALITETI

Leta 2016 je Kongresni center Brdo prejel nagrado “Brand Leader Award”, ki jo je podelila komisija Poslovne konference Turizem jugovzhodne Evrope.

Kot so napisali v obrazložitvi, nagrada “Brand Leader Award” prepoznava vodilne v postavljanju novih standardov v profesionalizmu, zanesljivosti, kvaliteti ter konkurenčnosti v domeni kongresnega in poslovnega turizma v jugovzhodni Evropi.

PRIDRUŽITE SE NAM TUDI VI

Z veseljem poskrbimo tudi za vaš dogodek.

Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo nezavezujočo ponudbo.

 

KONFERENČNE DVORANE

Različne velikosti dvoran omogočajo popolno prilagoditev zahtevam naročnikov. Sprejmejo do 550 udeležencev. Prostori so primerni za vse tipe srečanj, od zasedanj, plenarnih srečanj, konferenc, do delovnih sestankov in dela po skupinah. Center je zasnovan v treh etažah. 

V Kongresnem centru Brdo so na razpolago 4 dvorane in 5 sejnih sob.

- DVORANA GRANDIS

- DVORANA SPLENDENS

- DVORANA HEROS

- STEKLENA DVORANA

Dvorani Heros in Stekleno dvorano je možno dodatno pregraditi v več manjših dvoran.

priličju se nahajajo registracijski pult, prostorna avla in aperitiv bar s separeji, ki je na voljo za osvežitev v času dogodka. Prostorni toaletni prostori in garderoba se nahajajo v etaži nižje, sejne sobe pa v prvem nadstropju.

STE VEDELI?

Grandis, Splendens in Heros ... so imena kačjih pastirjev.

Nekatere konferenčne dvorane na Brdu so poimenovane po kačjih pastirjih, eni od naravnih posebnosti Posestva Brdo, ki simbolično povzemajo trajnostno naravnanost centra. 

Kačji pastirji so dokaz čistega okolja, naravnani so na odličnost in popolnost, tako kot Posestvo Brdo.

 

TEHNIČNA OPREMA

V ceno uporabe vsake posamezne dvorane je vključeno:

 • priprava dogovorjene postavitve dvorane,
 • osnovno ozvočenje dvorane: do 6 namiznih in 2 prenosna mikrofona, govorniški pult,
 • LCD projektor in projekcijsko platno (razen v dvoranah HEROS B in C ter Steklenih dvoranah 2 in 3, kjer ju dodatno zaračunamo, saj nista fiksno nameščena),
 • 1 flipchart (tabla z listi in flomastri),
 • prostor za registracijo udeležencev,
 • izdelava usmerjevalnih napisov,
 • osnovna cvetlična dekoracija,
 • uporaba 12 tolmaških kabin v dvorani Grandis.

Ostala tehnična oprema za doplačilo.

S postavitvijo notranje opreme (kino, šolska, pravokotna ali banketna) lahko dvorane povsem prilagodimo željam naročnika. Kjer ni vgrajenih kabin za tolmačenje, lahko namestimo prenosne.

V vseh dvoranah so na voljo sodobni multimedijski pripomočki in brezžični dostop do spletnih povezav

KULINARIKA

Okus dovršenosti

Brdo pri Kranju slovi po privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbnostjo pripravlja skupina kuharjev, gostom pa postreže zasedba uigranih natakarjev.

Brdski kulinarični mojstri, ki kuhajo za člane kraljevih družin, predsednike, diplomate in druge ugledne svetovne osebnosti, tudi vas razvajajo z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na lokalnih sestavinah.

K vrhunskim jedem nudimo izbrana vina iz najboljših slovenskih vinskih kleti.

RAZSTAVNI PROSTORI

Razstavna mesta za razstavljavce, sponzorje in soorganizatorje dogodkov so eden izmed zelo pomembnih elementov pri organizaciji konferenc, kongresov in ostalih poslovnih srečanj.

V kongresnem centru se bodo povabljeni razstavljavci lahko predstavili v samem središču družabnega dela konference, v preddverju.

Standardna oprema razstavnega mesta: 

 • miza dimenzij 160 × 60 cm, 
 • 2 stola, 
 • električni priključek, 
 • WI-FI internet.

Maksimalna zmogljivost preddverja je 28 razstavnih mest s površino 2 m2. Na podlagi dodatnih potreb lahko razstavna mesta opremimo tudi z monitorji, računalniki, magnetnimi ali slikarskimi stojali.

Povezani z naravo

Kongresni center Brdo se je ostalim elitnim objektom na posestvu pridružil leta 2007. Zgrajen za predsedovanje Slovenije Svetu EU, je v prvi polovici leta 2008 gostil glavna zasedanja in zagotavljal vso potrebno infrastrukturo za srečanja na tako visokem nivoju.

Povezani z naravo

Arhitekta Bevk in Perović, večkratna Plečnikova nagrajenca, sta oblikovala energetsko varčno stavbo, pri umestitvi v prostor, brez grobih posegov v okolje.

Doprinos k trajnostni naravnanosti doda tudi sončna elektrarna na strehi.

Stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka in tako popolno dojemanje narave. Arhitekta sta s tem želela poudarila občutek povezanosti notranjosti kongresnega centra z zelenimi površinami Parka Brdo. 

Posebna ponudba