Kongresni center Brdo

Odličen za odločanje

Razišči

Moderen in prilagodljiv

Sodobno zasnovan in v steklo odet kongresni center, z okoli 9.000 m2 uporabnih površin, ponuja možnosti organizacije najrazličnejših dogodkov.

V Kongresnem centru Brdo gostimo:

 • poslovna srečanja,
 • protokolarne dogodke,
 • tiskovne konference,
 • delovne sestanke in izobraževanja,
 • kulturne prireditve,
 • gala večerje,
 • veličastne predstavitve,
 • poroke in ostala osebna praznovanja. 

Na voljo so štiri dvorane, največja sprejme do 550 oseb, in 5 sejnih sob za sestanke.

>> 3D ogled Kongresnega centra Brdo

KONTAKT ZA ORGANIZACIJO DOGODKOV:

E: prodaja@brdo.si

T: 00 386 (0)4 260 16 82

T: 00 386 (0)4 260 16 61

T: 00 386 (0)4 260 15 99

Zakaj na Brdo?

Organizacija dogodka v Kongresnem centru Brdo ponuja številne prednosti:

 • Zanesljivo osebje, z bogatimi izkušnjami najzahtevnejših protokolarnih dogodkov, vam bo svetovalo pri organizaciji in poskrbelo za nemoten potek dogodka.
 • Ni težav s parkiranjem, saj je vedno na voljo dovolj brezplačnih parkirnih mest, kar udeleženci zelo cenijo.
 • Odlična lokacija - Posestvo Brdo se nahaja na pol poti med Ljubljano in Bledom, v bližini mednarodnega letališča in avtocestnih povezav.
 • Stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka in vpliva na dobro počutje udeležencev dogodkov.
 • Izjemna kulinarika brdskih kuharskih mojstrov, ki jo prilagodimo vašim željam in vrsti dogodka.

V DRUŽBI NAJBOLJŠIH

S CERTIFIKATOM ODLIČNOSTI

POSTAVLJAMO NOVE STANDARDE V KVALITETI

Leta 2016 je Kongresni center Brdo je dobil nagrado “Brand Leader Award”, ki jo je dodelila komisija Poslovne konference Turizem jugovzhodne Evrope.

Kot so napisali v obrazložitvi, nagrada “Brand Leader Award ” prepoznava vodilne v postavljanju novih standardov v profesionalizmu, zanesljivosti, kvaliteti ter konkurenčnosti v domeni kongresnega in poslovnega turizma v jugovzhodni Evropi.

CERTIFIKAT ODLIČNOSTI

Kongresni center Brdo redno prejema certifikat odličnosti "Meeting Star" in se uvršča med najboljše konferenčne centre v JV Evropi, po izboru uredništva Revije Kongres.

Poleg tega pa so bralci revije izbrali vse tri lokacije v upravljanju JGZ Brdo: Posestvo Brdo, Vilo Bled in Grad Strmol, kot najboljše posebne lokacije za izvedbo dogodkov v Sloveniji.

NA NAJVIŠJI RAVNI

Naša prednost je, da poskrbimo za vse – od načrtovanja do izvedbe, celoten dogodek pa bomo obogatili z vrhunsko kulinariko in pestro dodatno ponudbo. 

Nenazadnje lahko s ponosom zatrdimo, da je izvedba ter zanesljivost storitev osebja z Brda edinstvena, podprta z izkušnjami z izvajanjem protokolarnih dogodkov na najvišji državni ravni.

Tako smo na Posestvu Brdo gostili že predsednike, kralje in diplomate s celega sveta, med njimi tudi britansko kraljico Elizabeto II. ter papeža Pavla II.

PRIDRUŽITE SE NAM TUDI VI

Z veseljem poskrbimo tudi za vaš dogodek.

Pošljite nam povpraševaje ter pripravili vam bomo nezavezujočo ponudbo.

 

KONFERENČNE DVORANE

Različne velikosti dvoran omogočajo popolno prilagoditev zahtevam naročnikov. Sprejmejo do 550 udeležencev. Prostori so primerni za vse tipe srečanj, od zasedanj, plenarnih srečanj, konferenc, do delovnih sestankov in dela po skupinah. Center je zasnovan v treh etažah. 

V Kongresnem centru Brdo so na razpolago 4 dvorane ter 5 sejnih sob.

- DVORANA GRANDIS

- DVORANA SPLENDENS

- DVORANA HEROS

- STEKLENE DVORANE

Dvorani Heros ter Stekleno dvorano je možno dodatno pregraditi v več manjših dvoran.

priličju se nahaja registracijski pult, prostorna avla ter aperitiv bar s separeji, ki je na voljo za osvežitev v času dogodka. Prostorni toaletni prostori ter garderoba se nahajajo v etaži nižje, številne sejne sobe pa v prvem nadstropju.

STE VEDELI?

Grandis, Splendens in Heros ... so imena kačjih pastirjev

Nekatere konferenčne dvorane na Brdo so poimenovane po kačjih pastirjih, eni od naravnih posebnosti Posestva Brdo, ki simbolično povzemajo trajnostno naravnanost centra. 

Kačji pastirji so dokaz nedotaknjenosti narave, naravnani so na odličnost in popolnost, tako kot Posestvo Brdo.

 

TEHNIČNA OPREMA

V ceno najema vsake posamezne dvorane je vključeno:

 • priprava dogovorjene postavitve dvorane,
 • osnovno ozvočenje dvorane: do 6 namiznih in 2 prenosna mikrofona, govorniški pult,
 • LCD projektor in projekcijsko platno (razen v dvoranah HEROS B in C ter Stekleni dvorani 2 in 3, kjer ju dodatno zaračunamo, saj nista fiksno nameščena),
 • 1 flipchart (tabla z listi in flomastri),
 • prostor za registracijo udeležencev,
 • izdelava usmerjevalnih napisov,
 • osnovna cvetlična  dekoracija,
 • uporaba 12 tolmaških kabin v dvorani Grandis.

Ostala tehnična oprema za doplačilo.

S postavitvijo notranje opreme (kino, šolska, pravokotna ali banketna) lahko dvorane povsem prilagodimo željam  naročnika. Kjer ni vgradnih kabin za tolmačenje, lahko namestimo prenosne.

V vseh dvoranah so na voljo sodobni multimedijski pripomočki in brezžični dostop do spletnih povezav

KULINARIKA

Okus dovršenosti

Brdo pri Kranju slovi po privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbnostjo pripravlja skupina kuharjev, gostom pa postreže zasedba uigranih natakarjev.

Brdski kulinarični mojstri, ki so kuhali za člane kraljevih družin ter predsednike, diplomate in druge ugledne svetovne osebnosti, lahko tudi vas razvajajo z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na lokalnih sestavinah.

K vrhunskim jedem nudimo izbrana vina iz najboljših slovenskih vinskih kleti.

RAZSTAVNI PROSTORI

Razstavna mesta za razstavljavce, sponzorje in soorganizatorje dogodkov so eden izmed zelo pomembnih elementov pri organizaciji konferenc, kongresov ter ostalih poslovnih srečanj.

V kongresnem centru se bodo povabljeni razstavljavci lahko predstavili v samem središču družabnega dela konference, v preddverju.

Standardna oprema razstavnega mesta: 

 • miza dimenzij 160 × 60 cm, 
 • 2 stola, 
 • električni priključek, 
 • WI-FI internet

Maksimalna zmogljivost preddverja je 28 razstavnih mest s površino 2 m2. Na podlagi dodatnih potreb lahko razstavna mesta opremimo tudi z monitorji, računalniki in magnetnimi ali slikarskimi stojali.

Povezani z naravo

Kongresni center Brdo se je ostalim elitnim objektom na posestvu pridružil leta 2007. Zgrajen za predsedovanje Slovenije EU, je gostil glavna zasedanja in zagotavljal vso potrebno infrastrukturo za srečanja na tako visokem nivoju.

Povezani z naravo

Arhitekta Bevk in Perović, večkratna Plečnikova nagrajenca, sta oblikovala energetsko varčno stavbo, pri umestitvi v prostor, brez grobih posegov v okolje.

Doprinos k trajnostni naravnanosti doda tudi sončna elektrarna na strehi.

Stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka in tako popolno dojemanje narave. Arhitekta sta s tem želela poudarila občutek povezanosti notranjosti kongresnega centra z zelenimi površinami Parka Brdo. 

Posebna ponudba