Kulinarika na Brdu

Razišči

Radi vas razvajamo

Brdo pri Kranju slovi po nadvse privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbjo pripravlja skupina vrhunskih kuharjev pod vodstvom chefa Gregorja Rozmana, s svojo prefinjenostjo pa gostom postreže zasedba odlično uigranih natakarjev. Ista ekipa skrbi tako za zadovoljstvo gostov na protokolarnih srečanjih kot tudi za gurmanske užitke udeležencev vseh ostalih dogodkov, ki se odvijajo na lokacijah posestva Brdo.

S SPOŠTOVANJEM DO TRADICIJE

Brdska kulinarika ima korenine v tradicionalnih slovenskih jedeh in temelji na lokalnih sestavinah, a je prilagojena novim kuharskim smernicam.

Posebna specialiteta so jedi iz doma prekajenih postrvi, jagnjetine ter lastne divjačine.

K izjemni kulinariki se seveda poda tudi kozarček vina najboljših slovenskih vinarjev, ki ga skrbno izberejo brdski sommelierji. 

CHEF BRDSKE KULINARIKE GREGOR ROZMAN

Tudi chef brdske kulinarike Gregor Rozman je velik zagovornik tradicionalnim jedem pripravljenih na sodoben, inovativen način, s katerim vseeno ohrani bistvo okusa. Njegove bogate izkušnje vključujejo dolgoletno sodelovanje v slovenski kuharski reprezentanci in kuhanje v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami.

 

POSEBNI KULINARIČNI DOGODKI

NA BRDU SE JE OD NEKDAJ DOBRO JEDLO

Posebnih kulinaričnih doživetij na najvišji ravni, kot so običajno organizirani v okviru protokolarnih dogodkov, se v okviru organiziranih posebnih kulinaričnih dogodkov lahko udeležite tudi ljubitelji visoke kulinarike.

TRADICIONALNI KULINARIČNI DOGODKI

Na Brdu že tradicionalno vsako leto pripravimo poseben kulinarični dogodek za Valentinovo ter za Martinovo. Tekom leta lahko organiziramo še kakšnega ter tudi na naših drugih dveh lokacijah: v Gradu Strmol ali v Vili Bled.  

NE ZAMUDITE NASLEDNJEGA DOGODKA

Za posamezne kulinarične dogodke je na voljo omejeno število miz. Rezervacije sprejemamo le do njihove zapolnitve.

Zagotovite si, da boste o prihajajočih dogodkih še pravočasno obveščeni ter se naročite na obveščanje po elektronski pošti

 

KULINARIČNI ODDIH NA BRDU

Razvajanje v dvoje

VABLJENI NA KULINARIČNI ODDIH NA BRDO

3 dni / 2 nočitvi v Hotelu Brdo**** za dve osebi ter kulinarika in doživetja po izboru

Za vse ljubitelje kulinarike, narave ter udobja smo oblikovali edinstven paket - Kulinarični paket v Hotelu Brdo

Prepustite se razvajanju in številnim doživetjem, ki jih nudi Hotel Brdo - prejemnik prestižnega naziva "LTG luksuzni podeželski hotel leta"

Pohitite z restavracijo, paket je na voljo le še do 28. 4. 2019.

KOSILA OB KONCU TEDNA

V restavraciji Hotela Brdo

VSAK KONEC TEDNA NOV 4-HODNI MENI PO DOSTOPNIH CENAH

Ljubitelji odlične kulinarike si lahko v restavraciji Hotela Brdo vsak konec tedna med 12.00 ter 16.00 privoščite okusen 4-hodni meni. Iz sezonskih svežih sestavin brdski kuharski mojstri vsak konec tedna sestavijo nov, zanimiv in privlačen meni. 

Cena štiri-hodnega menija je 23 € na osebo.

Menije objavljamo koncu tedna na naših spletnih straneh med AKTUALNIMI NOVICAMI ter na naši Facebook strani Brdo pri Kranju.

Naročite se na prejem obvestila o meniju za vikend kosilo, ki ga pošljemo prek Messengerja vsak petek popoldne. Morda vam kaj posebej zadiši ali pa dobite idejo, kaj bi za nedeljsko kosilo skuhali vi :)

Kliknite >> https://m.me/brdo.si?ref=Kulinarika_Brdo

PRIMERNO TUDI ZA DRUŽINE

Pozabili nismo niti na družine, saj je na voljo tudi 3 - hodni otroški meni.

Prilagojen je otroškemu okusu ter velikosti želodčkov, kljub temu pa je še vedno pripravljen na visoki kulinarični ravni.

Cena otroškega menija je 17 € na osebo.

ZDRUŽITE KOSILO S SPREHODOM PO PARKU BRDO

Odlično kosilo ob koncu tedna si popestrite še s sprehodom po Parku Brdo.

Vstop v Park je z računom za kosilo ob koncu tedna ta dan brezplačen

Pa dober tek! 

Več informacij ter rezervacija mize:
recepcija Hotela Brdo, 04 260 10 00

DOGODKI ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

Vsak dogodek je doživetje zase

VRHUNSKA KULINARIKA ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

Kulinarični dogodek za zaključeno družbo vedno pripravimo po željah gostov. 

Poleg predloga menija s spremljajočo pijačo izdelamo tudi jedilni list, sedežni red, poskrbimo za cvetlične aranžmaje, po želji tudi za glasbo in ostale podrobnosti. 

Tu je vsak dogodek doživetje zase. 

Glede na naravo dogodka ter velikost skupine lahko na Brdu izbirate med različnimi restavracijami, od katerih vsaka pripoveduje svojo zgodbo.

RESTAVRACIJA HOTELA BRDO

Klasično. Uglajeno. Prostorno.

V pritličju Hotela Brdo ima svoje mesto lično urejena restavracija, ki se lahko pohvali s prijetnim, prostornim ambientom in sprejme do 200 oseb. Uglajena izbira za vse priložnosti.

RESTAVRACIJA ZOIS 

Večna eleganca. Čipke, srebro in kristal.

Elitna restavracija, urejena v nekdanji grajski pristavi. Detajli s čipko, srebrom in kristalom ustvarjajo edinstven občutek gosposkosti. Za zaključene družbe do 60 gostov, na pogostitvi v obliki stoječega hladno-toplega bifeja pa do 80 oseb.

RAČJI OTOK

Sproščeno. V objemu narave.

Račji otok leži na jezeru sredi Parka Brdo. Obdan z neokrnjeno naravo predstavlja idealno lokacijo za dogodek na prostem, kot so poročni obred ali slavje, poslovno, družinsko ali drugo srečanje.

KONGRESNI CENTER BRDO

Sodoben. Zlit z okolico.

Sodoben stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka in tako popolno zlitje s prelepo naravo. Pogostitve tu dajo dogodkom moderen pridih in so idealne zlasti za večje zaključene družbe tudi do 500 gostov.

KOČA JEZERO

Ekskluzivno. V osrčju parka.

Majhna hiška v soseščini raznobarvnih rododendronov tik ob jezeru nudi povsem drugačno, bolj zasebno doživetje. Osrednji prostor, ki sprejme do 10 oseb, krasita kamin in veliko panoramsko okno z razgledom na teraso, kjer vam postrežemo v toplejših mesecih.

ZA PIKO NA I

Prepričani smo, da med opisanimi lokacijami najdete tisto pravo, ki vas bo popeljala v svet kulinaričnih doživetij na Brdu. Za poslovna srečanja ali osebna praznovanja.

Za piko na i pa naj dodamo, da ekipa vrhunskih kuharjev in odlično uigranih natakarjev, ki so se kalili na protokolarnih dogodkih in ki za vas pripravlja dogodke tudi na Gradu Strmol ali v Vili Bled.

Za pripravo nezavezujoče ponudbe nam pišite na: prodaja@brdo.si ali nas pokličite po telefonu: 04 260 16 82 ali 04 260 16 61 ali 04 260 15 99.

 

OKUSI BRDA

PODARITE NAJBOLJŠE – PODARITE OKUSE BRDA!

Domače divjačinske salame in klobase, izvrstne marmelade in najboljši pralineji pod soncem.

Darilni paket Okusi Brda predstavlja izvirno poslovno ali osebno darilo za vsak okus, ki ga bomo po vaši želji napolnili s skrbno izbranimi brdskimi delikatesami.

Okuse Brda pripravlja brdsko osebje sproti iz svežih sezonskih sestavin, ki so trenutno na voljo. 

Informacije za nakup:
recepcija Hotela Brdo, 04 260 10 00

KNJIGA - KULINARIČNI KOLEDAR

Izbrani recepti brdskih kulinaričnih mojstrov

OKUSI BRDA - KULINARIČNI KOLEDAR

S ponosom vam predstavljamo našo kulinarični knjigo Okusi Brda - knjigo izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov.

12 IDEJ ZA 12 MESECEV V LETU

Poleg kratke predstavitve Posestva Bdo je v njej predstavljenih 12 receptov na 112 straneh, ki si sledijo po mesecih in vključujejo sezonske sestavine. 

ODLIČNO DARILO ZA LJUBITELJE KULINARIKE - TUDI V ANGLEŠČINI

Lična knjiga Kulinarični koledar je tudi odlično darilo za vse, ki cenijo visoko kulinariko. Ker je napisana v slovenskem in angleškem jeziku, je primerna tudi za tujce.

Posebna ponudba