Kulinarika na Brdu

Razišči

Radi vas razvajamo

Brdo pri Kranju slovi po privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbnostjo pripravlja skupina kuharjev, gostom  pa postreže zasedba uigranih natakarjev.

Skrbimo tako za zadovoljstvo gostov na protokolarnih srečanjih kot tudi za gurmanske užitke udeležencev vseh ostalih dogodkov.

POSEBNI KULINARIČNI DOGODKI

Posebnih kulinaričnih doživetij na najvišji ravni, kot so običajno organizirani v okviru protokolarnih dogodkov, se lahko udeležite tudi ljubitelji visoke kulinarike, v okviru organiziranih posebnih kulinaričnih dogodkov.

Brdski kulinarični mojstri, ki so kuhali za člane kraljevih družin ter predsednike, diplomate in druge ugledne svetovne osebnosti, lahko tudi vas razvajajo z domiselnimi jedmi, ki temeljijo na lokalnih sestavinah. K vrhunskim jedem nudimo izbrana vina iz najboljših slovenskih vinskih kleti.

Na Brdu že tradicionalno vsako leto pripravimo poseben kulinarični dogodek za Valentnovo ter za Martinovo, morda pa še ob kakšni drugi priložnosti tudi na naših drugih dveh lokacijah: na Gradu Strmol ter na Vili Bled.  

Zagotovite si, da boste o prihajajočih dogodkih še pravočasno obveščeni ter se naročite na obveščanje po elektronski pošti - vnosno polje najdete na dnu te strani.

Posebne kulinarične dogodke organiziramo tudi po dogovoru za zaprte družbe.

Več informacij: 

E: prodaja@brdo.si

T: 00 386 (0)4 260 16 82, 00 386 (0)4 260 16 61, 00 386 (0)4 260 15 99 

Menu Hotel Brdo.pdf
(172.68 KB)

Vikend kosila v restavraciji hotela brdo

Izbran 4 - hodni meni vsak vikend

Ljubitelji odlične kulinarike si lahko vsak vikend med 12.00 ter 16.00 privoščite slasten 4-hodni meni, ki ga vsak vikend posebej pripravijo naši kuharski mojstri.

Menije objavimo proti koncu tedna med AKTUALNIMI NOVICAMI ter na naši Facebook strani Brdo pri Kranju.

Cena štiri-hodnega menija je 23 € na osebo.

VIKEND KOSILO JE PRIMERNO TUDI ZA DRUŽINE

Pozabili pa nismo niti na družine, saj je vsak vikend na voljo tudi 3 - hodni otroški meni, ki vključuje otrokom prilagojene jedi, ki pa so še vedno pripravljene na visoki kulinarični ravni. Cena otroškega menija je 17 € na osebo.

Odlično vikend kosilo si popestrite še s sprehodom po Parku Brdo. Vstop v Park je z računom za Vikend kosilo ta dan brezplačen.

Pa dober tek! 

Več informacij ter rezervacija mize:
recepcija Hotela Brdo, 04 260 10 00

OKUSI BRDA

Podarite najboljše – podarite Okuse Brda!

Domače divjačinske salame in klobase, izvrstne marmelade in najboljši pralineji pod soncem.

Darilni paket Okusi Brda predstavlja izvirno poslovno ali osebno darilo za vsak okus, ki ga bomo po vaši želji napolnili s skrbno izbranimi brdskimi delikatesami.

Informacije za nakup:
recepcija Hotela Brdo, 04 260 10 00

Posebna ponudba

 • KOSILO OB KONCU TDNA

  Brdski kulinarični mojstri vsak vikend pripravijo poseben 4-hodni meni. Vabljeni na kosilo v restavracijo Hotela Brdo vsako soboto in nedeljo od 12.00 do 16.00.

  23,00 €
  za 4-hodni meni
  Preverite meni
 • Dotik topline

  Zima že trka na naša vrata. V Wellness centru Vrelec Brdo vas razvajamo s posebno 3-urim paketom "DOTIK TOPLINE". Na voljo tudi v obliki darilnega bona.

  89,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • Letna karta za Park Brdo

  Jesen v Parku Brdo je še posebej čarobna. Vsak letni čas razodene drug obraz. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo