Kulinarika na Brdu

Razišči

Radi vas razvajamo

Brdo pri Kranju slovi po nadvse privlačni kulinarični ponudbi, ki jo z veliko skrbjo pripravlja skupina vrhunskih kuharjev. S svojo prefinjenostjo pa gostom postreže zasedba odlično uigranih natakarjev. Ista ekipa skrbi tako za zadovoljstvo gostov na protokolarnih srečanjih kot tudi za gurmanske užitke udeležencev vseh ostalih dogodkov, ki se odvijajo na lokacijah Posestva Brdo.

S SPOŠTOVANJEM DO TRADICIJE

Brdska kulinarika ima korenine v tradicionalnih slovenskih jedeh, temelji na lokalnih sestavinah, a je prilagojena novim kuharskim smernicam.

Posebna specialiteta so jedi iz doma prekajenih postrvi, jagnjetine in lastne divjačine.

K izjemni kulinariki se seveda poda kozarec vina najboljših slovenskih vinarjev, ki ga skrbno izberejo brdski sommelierji

 

POSEBNI KULINARIČNI DOGODKI

NA BRDU SE JE OD NEKDAJ DOBRO JEDLO

Posebnih kulinaričnih doživetij na najvišji ravni, ki so sicer del protokolarnih dogodkov, se v okviru organiziranih posebnih kulinaričnih dogodkov lahko udeležite tudi ljubitelji visoke kulinarike.

TRADICIONALNI KULINARIČNI DOGODKI

Na Brdu že tradicionalno vsako leto pripravimo poseben kulinarični dogodek za Valentinovo in za Martinovo. Tekom leta lahko organiziramo še kakšnega, na Brdu, ali pa na kateri od preostalih naših lokacij: v Gradu Strmol ali v Vili Bled.

NE ZAMUDITE NASLEDNJEGA DOGODKA

Za posamezne kulinarične dogodke je na voljo omejeno število miz. Rezervacije sprejemamo le do njihove zapolnitve.

Zagotovite si pravočasno obveščenost o prihajajočih dogodkih in se naročite na obveščanje po elektronski pošti.

 

DOGODKI ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

Vsak dogodek je doživetje zase

VRHUNSKA KULINARIKA ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

Kulinarični dogodek za zaključeno družbo vedno pripravimo po željah gostov. 

Poleg predloga menija s spremljajočo pijačo izdelamo tudi jedilni list, sedežni red, poskrbimo za cvetlične aranžmaje, po želji tudi za glasbo in ostale podrobnosti.

Pri nas je vsak dogodek doživetje zase. 

Glede na naravo dogodka in velikost skupine lahko na Posestvu Brdo izbirate med različnimi lokacijami, od katerih vsaka pripoveduje svojo zgodbo.

KONGRESNI CENTER BRDO

Sodoben. Zlit z okolico.

Sodoben stekleni paviljon zagotavlja čudovit pogled na zelene površine Parka Brdo in tako popolno zlitje s prelepo naravo. Pogostitve tu dajo dogodkom moderen pridih in so idealne zlasti za večje zaključene družbe, tudi do 500 gostov.

RAČJI OTOK

Sproščeno. V objemu narave.

Račji otok leži na jezeru sredi Parka Brdo. Obdan z neokrnjeno naravo predstavlja idealno lokacijo za dogodek na prostem, kot so poročni obred ali slavje, poslovno, družinsko ali drugo srečanje.

KOČA JEZERO

Ekskluzivno. V osrčju parka.

Hišica v soseščini raznobarvnih rododendronov tik ob jezeru nudi povsem drugačno, bolj zasebno doživetje. Osrednji prostor, ki sprejme do 10 oseb, krasita kamin in veliko panoramsko okno z razgledom na teraso, kjer vas lahko postrežemo v toplejših mesecih.

ZA PIKO NA I

Prepričani smo, da med opisanimi lokacijami najdete tisto pravo, ki vas bo popeljala v svet kulinaričnih doživetij na Posestvu Brdo. Za poslovno srečanje ali osebno praznovanje.

Za piko na i pa naj dodamo, da ekipa vrhunskih kuharjev in odlično uigranih natakarjev, ki so se kalili na protokolarnih dogodkih, za vas pripravi dogodek tudi v Gradu Strmol ali v Vili Bled.

Za pripravo nezavezujoče ponudbe nas kontaktirajte na:

E: prodaja@brdo.si

T: 00 386 (0)4 260 16 82 

T: 00 386 (0)4 260 16 61

T: 00 386 (0)4 260 15 99

 

OKUSI BRDA

PODARITE NAJBOLJŠE – PODARITE OKUSE BRDA!

Domače divjačinske salame in klobase, izvrstne marmelade in najboljši pralineji pod soncem.

Darilni paket Okusi Brda predstavlja izvirno poslovno ali osebno darilo za vsak okus, ki ga bomo po vaši želji napolnili s skrbno izbranimi brdskimi delikatesami.

Okuse Brda pripravlja brdsko osebje sproti iz svežih sezonskih sestavin. 

 

INFORMACIJE ZA NAKUP

T: 00 386 (0)4 260 10 00

E: recepcija@brdo.si

KNJIGA - KULINARIČNI KOLEDAR

Izbrani recepti brdskih kulinaričnih mojstrov

OKUSI BRDA - KULINARIČNI KOLEDAR

S ponosom vam predstavljamo našo kulinarični knjigo Okusi Brda - knjigo izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov.

12 IDEJ ZA 12 MESECEV V LETU

Poleg kratke predstavitve Posestva Bdo je v njej predstavljenih 12 receptov na 112 straneh, ki si sledijo po mesecih in vključujejo sezonske sestavine. 

ODLIČNO DARILO ZA LJUBITELJE KULINARIKE - TUDI V ANGLEŠČINI

Lična knjiga Kulinarični koledar je odlično darilo za vse, ki cenijo visoko kulinariko. Ker je napisana v slovenskem in angleškem jeziku, je primerna tudi za tujce.

Posebna ponudba