POD ZVEZDAMI Z NUŠKO DRAŠČEK

BUTIČNI DOGODEK NA GRADU STRMOL

Razišči

Glasbeni večer na Gradu Strmol

Vabljeni na tradicionalni poletni koncert na terasi Gradu Strmol,

v TOREK, 30. junija ob 19.00.

Letos nas bo s priredbo francoskih šansonov Édith Piaf očarala Nuška Drašček.

V prijetnem grajskem okolju vam bomo pričarali butični večer z eno največjih slovenskih glasbenih dam.

Lepo vabljeni, da ta poletni večer preživite pod zvezdami, v Nuškini družbi!

Informacije

PRODAJA VSTOPNIC

Vstopnice po 19 € so na voljo v Kavarni Strmol, na recepciji Parka Brdo in na Eventimovih prodajnih mestih.

KONCERT

Koncert bo v torek, 30. junija na terasi Gradu Strmol, s pričetkom ob 19.00.

Vhod na koncertno prizorišče bo skozi glavni vhod gradu od 18. ure dalje, ko bo tudi že na voljo gostinska ponudba na zgornji terasi.

Povezali smo se z NIJZ in bomo dosledno upoštevali vsa priporočila za zmanjševanje tveganja prenosa okužbe. Vsi obiskovalci si boste ob prihodu razkužili roke. Stole smo postavili na ustrezno razdaljo, za obisk toaletnih prostorov pa je obvezna maska. Pridobili smo tudi dovoljenje policije.

Parkiranje bo možno pod gradom.

Več informacij: 04 260 10 00, grad-strmol@brdo.si.

Naslov: Grad Strmol, Dvorje 3, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

PO KONCERTU VABLJENI NA ZGORNJO GRAJSKO TERASO ALI V KAVARNO STRMOL

Vabimo vas, da se po koncertu s prijatelji ali družino podružite na zgornji grajski terasi ali v naši kavarni ter ob kozarcu izbrane pijače še enkrat podoživite čudovit glasbeni večer.

Na glasbeni večer bo za vas Kavarna Strmol odprta dlje.

O NUŠKI DRAŠČEK

Nuška Drašček je ena najvidnejših slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona.

Pred časom je izdala nov samostojni album - tokrat s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Édith Piaf in s katerimi Nuška navdušuje na koncertnih odrih.

Zakaj RE-BELLE? Naslov »Re-Belle« ima dvojni pomen: na eni strani opisuje Édith Piaf, »upornico«, svobodno žensko, La Piaf, ki je živela po svojih pravilih in s silovitostjo »končnosti«; rdeča nit njene umetnosti je ljubezen, ki je tudi »l'oiseau rebelle, que nul ne peut apprivoiser« (»uporniška ptica, ki je nihče ne more udomačiti« - vzeto iz Habanere, najbolj znane arije iz opere Carmen G. Bizeta, ki je tudi ena najljubših opernih vlog Nuške Drašček in katere zgodbo opiše zadnja skladba na zgoščenki). Po drugi strani pa naslov »Re-Belle« pomeni »ponovno lepa«, s čimer namiguje na ponovno obujene in minimalistične aranžmaje njenih skladb.

Nuška Drašček in njena odlična glasbena partnerja - Jaka Pucihar na klavirju in Vid Ušeničnik na tolkalih - nam bodo na koncertu predstavili uspešnice, kot so Hymne à l'amour, L'accordéoniste, Mon manège a moi, Padam, Mon Dieu in Je ne regrette rien ter tudi manj znane šansone, med katerimi so Les amants d'un jour, L'homme à la moto ali Carmen's story.

Nuška je vajena velikih odrov, a v intimnejšem ozračju njeni nastopi dobijo prav poseben čar ...

... in prav gotovo bo tako tudi na grajskem večeru pod zvezdami.

Se vidimo 25. junija na Gradu Strmol.

Posebna ponudba