Politika zasebnosti

Soglasja za obveščanje

Bodite obveščeni - ne zamudite nobene priložnosti

Razišči

Vaše želje in varovanje osebnih podatkov jemljemo v JGZ Brdo zelo resno in vam zagotavljamo, da so le-ti pri nas varni in, da bomo z njimi ravnali le v skladu z vašim soglasjem.

Informacije, ki jih stranke ter drugi posamezniki o sebi posredujete, nadzorujete sami. Prijavite se lahko na več naših seznamov.

Najbolj obširna obvestila boste prijemali s prijavo na E-novice:

Poleg E-novic se lahko prijavite še na specifična obvestila:

 

Naročite se na prejemanje e-novic

o dogodkih, doživetjih ter novostih v naši ponudbi

Tistim posameznikom, ki za to podajo ustrezno soglasje, občasno (nekajkrat mesečno) pošiljamo e-novice na vpisan e-naslov. Na primer:

  • povabilo na glasbene in kulinarične dogodke, ki jih organiziramo
  • povabilo na prireditve na lokacijah Brdo (Zimske pravljice, Strmolski dan, Cvetlični dan, Triglav tek, na dneve odprtih vrat in podobno),
  • predstavimo aktualno ugodno ponudbo wellness-a, golfa, obiska parka, kosil ob koncu tedna,
  • aktualne ugodne predstavitve hotelskih paketov,
  • ter podobne novosti.

Soglasje velja do odjave.

Odjavite se lahko kadarkoli  s preprostim klikom na povezavo Odjava, ki je navedena v vsaki poslani e-pošti ali spremenite v s klikom na povezavo Posodobitev soglasij.

E-novice pošiljamo s pomočjo spletne aplikacije za e-pošto. 

 

Prejemajte naša obvestila na socialnih omrežjih ali portalih

Ne zamudite naših aktualnih dogodkov in novosti ter si zagotovite njihovo objavo kar na svojih socialnih omrežjih ali med surfanjem po internetu.

S preverjanjem podatkov o uporabniku (e-naslov, ime in priimek, telefon ali IP naslov) partnerji (na primer Facebook, Google ipd.) ugotovijo ali se podatki ujemajo z njihovimi podatki o uporabnikih. V primeru ujemanja tem uporabnikom prikazuje tekstualne ali slikovne oglase JGZ Brda na socialnih omrežjih ali drugih portalih

JGZ Brdo se bo tovrstnega oglaševanja posluževal le s tistimi partnerji, ki se bodo zavezali, da bodo posredovane podatke uporabljali le za namen predstavljenega preverjanja ujemanja ter bodo zagotavljali tudi vsa ostala določila v skladu z našo zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Soglasje velja do odjave.

Odjavite se lahko kadarkoli  s preprostim klikom na povezavo Odjava, ki je navedena v vsaki poslani e-pošti ali spremenite s klikom na povezavo Posodobitev soglasij.

Sodelujte pri oblikovanju naše ponudbe

za izboljšanje naše ponudbe ter preverjanje zadovoljstva

Izredno cenimo vaše mnenje ter mu vedno radi prisluhnemo.

JGZ Brdo občasno povabi posameznike k podaji mnenja o naših storitvah z namenom njene izboljšave ter k zbiranju svežih predlogov za dopolnjevanje ponudbe po željah gostov ali preverjanja poznavanja naših storitev in lokacij z namenom usmerjanja komunikacijskih aktivnosti.

Soglasje velja do odjave.

Odjavite se lahko kadarkoli  s preprostim klikom na povezavo Odjava, ki je navedena v vsaki poslani e-pošti ali spremenite s klikom na povezavo Posodobitev soglasij.

Prijavite se na poslovna obvestila

Obvestila s poslovno vsebino

S prijavo na e-novice s poslovnimi obvestili vam bomo občasno pošiljali aktualne ponudbe in novosti JGZ Brdo, namenjene poslovni javnosti, kot na primer nove programe poslovne ponudbe na Brdu pri Kranju, v Vili Bled ali Gradu Strmol, nove programe team buildingov, programe za managerje, predstavitev uspešnih zgodb kot ideje za vaše dogodke in podobno.

Še dodatno hvaležni vam bomo, če boste občasno sodelovali tudi v naših raziskavah, saj cenimo mnenje naših strank in lahko tako oblikujemo ponudbo in jo segmentiramo tako, da bo kar najbolj ustrezala vašim potrebam in željam.

Soglasje velja do odjave.

Odjavite se lahko kadarkoli  s preprostim klikom na povezavo Odjava, ki je navedena v vsaki poslani e-pošti ali spremenite v s klikom na povezavo Posodobitev soglasij.

E-obvestila pošiljamo s pomočjo spletne aplikacije za e-pošto. 

Prijavite se na obvestila o Golf Brdo

za vse golf navdušence

Obvestila za golfiste

S prijavo na novice o Golf Brdo, vas bomo sproti obveščali s svežimi informacijami o poslovanju našega igršča, o morebitnem zaprtju igrišča zaradi protokolarnih in drugih razlogih, o turnirjih, o akcijski ponudbi, novostih in podobno.

Še dodatno hvaležni vam bomo, če boste občasno sodelovali tudi v naših raziskavah, saj cenimo mnenje naših strank in lahko tako skupaj oblikujemo ponudbo, ki bo kar najbolj ustrezala vašim potrebam in željam.

Soglasje velja do odjave.

Odjavite se lahko kadarkoli  s preprostim klikom na povezavo Odjava, ki je navedena v vsaki poslani e-pošti ali spremenite v s klikom na povezavo Posodobitev soglasij.

E-obvestila pošiljamo s pomočjo spletne aplikacije za e-pošto. 

Kako pošiljamo e-obvestila?

Uporaba aplikacije za pošiljanje e-pošte

JGZ Brdo za potrebe pošiljanja e-pošte uporablja spletno aplikacijo zunanjega ponudnika, ki omogoča pripravo in oblikovanje e-sporočil, upravljanje e-naslovov uporabnikov ter drugih podatkov, ki jih uporabniki vpišejo (ime in priimek, kraj, telefon) ter podatki, ki se vpišejo samodejno (npr. IP naslov uporabnika), upravljanje podanih soglasij, omogočanje pošiljanja e-pošte, nadzor nad branostjo ter določene napredne funkcionalnosti, kot so na primer možnost nastavitve ponovnega pošiljanja e-pošte tistim uporabnikom, ki so pošto odprli ali tistim, ki je niso in podobno.

Trenutno JGZ Brdo uporablja eno največjih in najbolj uporabljanih tovrstnih spletnih aplikacij proizvajalca MailChimp, ki ima sedež v ZDA in, ki s pisno sklenjenim sporazumom z JGZ Brdo za obdelovanje osebnih podatkov, zagotavlja popolno skladnost z zakonodajo EU, ki ureja področje osebnih podatkov.

Pravice posameznikov glede zasebnosti

JGZ Brdo ima pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (v nadaljevanju DPO), ki je dosegljiva po elektronski pošti na naslovu dpo@brdo.si oz. po navadni pošti na naslov JGZ Brdo, Predoslje 39, 4000 Kranj, s pripisom »za DPO«. Podatki o pooblaščeni osebi so objavljeni na spletni strani

Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano na DPO, oziroma lahko upravlja z danimi privolitvami preko povezav v vsaki prejeti e-novici. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, lahko z DPO sami stopijo v stik glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo njihovih osebnih podatkov in uresničevanjem njihovih pravic na podlagi veljavnih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Posameznik lahko zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki hranijo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Posebna ponudba

  • Predsezonska ponudba golfa

    Predsezonska ponudba letnih kart je že v prodaji. Zagotovite si svojo letno karto s 15 % popustom.

    204,00 €
    in naprej
    Več informacij
  • Vrelec Lumina

    Do konca januarja si privoščita paket 3-urnega razvajanja v Wellness centru Brdo.

    Paket »Vrelec Lumina« diši po praznikih ... Preverite kaj vsebuje.

     

    95,00 €
    za par
    Več informacij
  • AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V VILI BLED

    Vila Bled vabi na oddih v bivši predsedniški rezidenci ob blejskem jezeru: »Kulinarično doživetje« ali »Wellness paket« s sproščujočo masažo. Izbira je vaša.

    207,00 €
    na noč za dve osebi in naprej
    Več o paketih
  • AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V HOTELU BRDO

    Hotel Brdo je idealen za kratek oddih v sproščujočem okolju, popestren z nepozabnimi doživetji. Izbira je vaša: »Wellness oddih«, »Doživetja z lipicanci« ali »Kulinarična razvajanja«…

    142,10 €
    na noč za dve osebi in naprej
    Več o paketih
  • Letna karta za Park Brdo

    Vsak letni čas razodene drug čaroben obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

    50,00 €
    letna družinska vstopnica
    Več o Parku Brdo