Poroka na Gradu Strmol

Razišči

Sanjska poroka

Veliko je lepih trenutkov. Toda ta je najlepši. Hipec strnjen v dveh besedah. Obljuba za vedno. Vajin poseben dan, ki se vtisne v trajen spomin.

Romantično naravno okolje, prežeto z veličastno zgodovino in številnimi ljubezenskimi zgodbami ponuja pravljično poročno lokacijo, o kateri je sanjala vsaka deklica.

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja do 50 gostov.

Za popolno umestitev poroke v strmolsko okolje smo pripravili dve tematiki, grajsko ali podeželsko poroko, prav vsaki pa da končni pečat poročni par sam. Svoje želje zaupajte osebni organizatorki poroke, ki vaju bo vodila pri načrtovanju, na poročni dan pa skrbela, da bo vse potekalo tako kot ste si zamislili.

Grajska poroka

Ste kdaj  sanjali o kraljeviču in pravljični poroki?

Na Gradu Strmol lahko vaše sanje postanejo resničnost. Z idilično lego na hribčku ob majhnem jezeru in razkošnim ambientom je ta grad idealna kulisa za najpomembnejši korak v življenju.

Poročni obred in slavje priredimo v enem od salonov ali na prostem, v grajskih sobanah pa boste izkusili nastanitev v velikem slogu in nepozabno poročno noč.

Podeželska poroka

Povezani z naravo

Podeželska poroka je zadnje čase pravi trend. Preprosta, brez pretiranega blišča, povezana z naravo in slovensko tradicijo.

Poročni obred poteka pod kozolcem toplarjem, ambient pa dopolnjujejo lično okrašene lesene gajbice in dekoracija poljskega cvetja. Vse usklajeno do najmanjše podrobnosti.

Poročni obred pod toplarjem, zagotavlja pridih romantične zasanjanosti, ohranja tradicijo preteklosti in vzbuja vznemirjenost drugačnosti.

Le katera nevesta ne sanja o popolni poroki, ki je drugačna od vseh ostalih?

Poročna kulinarika

Gurmansko razvajanje

Kulinarične dobrote naših kuharskih mojstrov, ki so se kalili na protokolarnem Posestvu Brdo, bodo očarale tudi najbolj prefinjene okuse.

Za do 50 oseb lahko pripravimo stoječo pogostitev na terasi ali v Viteški dvorani, za sedečo pa je zgornja meja 26 oseb.

Ob večjem številu gostov predlagamo, da je poročni obred na Gradu Strmol, pogostitev pa na eni od lokacij Posestva Brdo, ki je od tu oddaljeno le 15 minut.

Prednosti poroke na Strmolu

Poroka na Gradu Strmol ponuja številne prednosti:

čudovit ambient v osrčju narave,

vrhunska priprava in izvedba,

odlična kulinarika,

osebno vodenje in koordinacija od povpraševanja do zaključka poročnega dne,

fleksibilnost in vključenost številnih nepogrešljivih malenkosti v ceno najema prostora in poročnega menija.

Z izbiro Gradu Strmol se pravljica vašega poročnega dne gotovo zaključi z »... in živela sta srečno do konca svojih dni.«.

Poročno fotografiranje

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji tudi za fotografiranje. Bogata zbirka osebnih predmetov zadnjega lastnika Rada Hribarja, avtentično grajsko pohištvo, pridih butičnosti na vsakem koraku. Lepota je v detajlih.

V Grajskem ambientu nastajajo čudovite poročne fotografije, ki se vtisnejo v večni spomin. Rezervirajte svoj termin za poročno fotografiranje v Gradu Strmol.

Posebna ponudba

 • GOLF BRDO - PREDSEZONSKA AKCIJA

   Atraktivno kratko naravno igrišče Golf Brdo z 9 luknjami v zavetju aplskega sveta vsako leto pridobiva nove člane. Pridružite se tudi vi naši golski družini ter si do konca februarja zagotovite še posebej ugodne cene.

  216,00 €
  letna karta, že od
  Več informacij
 • KULINARIČNA KNJIGA

  S ponosom  predstavljamo knjigo Okusi Brda - Kulinarični koledar. 12 izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov. V slovenskem in angleškem jeziku. Izbrano darilo za kuharske navdušence.

   

  19,90 €
  NA IZVOD
  Več informacij
 • ZIMSKO RAZVAJANJE V VILI BLED

  Zima nam ponuja čas, da se umirimo, si malo odpočijemo, posvetimo svojim bližnjim in naberemo novih moči. Ne zamudite edinstvenega paketa Zimsko razvajanje v Vili Bled, na voljo le do 31. 3. 2018.

  230,00 €
  za 2 osebi na dan
  Preveri vsebino paketa
 • KULINARIČNI PAKET V HOTELU BRDO

  Vabljeni na kratke počitnice v Hotel Brdo - luksuzni podeželski hotel leta. Prepustite se razvajanju z odlično kulinariko, brezhibno postrežbo ter številnim doživetjem, ki jih nudi Posestvo Brdo.

  198,00 €
  za 2 osebi na dan
  Preveri vsebino paketa
 • Letna karta za Park Brdo

  Vsak letni čas razodene drug čaroben obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo