Poroka na Gradu Strmol

Razišči

Sanjska poroka

Veliko je lepih trenutkov. Toda ta je najlepši. Hipec strnjen v dveh besedah. Obljuba za vedno. Vajin poseben dan, ki se vtisne v trajen spomin.

Romantično naravno okolje, prežeto z veličastno zgodovino in navdihom za ljubezenske zgodbe ponuja pravljično poročno lokacijo, o kateri je sanjala vsaka deklica.

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja do 50 gostov.

Za popolno umestitev poroke v strmolsko okolje smo pripravili dve tematiki, grajsko ali podeželsko poroko, prav vsaki pa da končni pečat poročni par sam. Svoje želje zaupajte osebni organizatorki poroke, ki vaju bo vodila pri načrtovanju, na poročni dan pa skrbela, da bo vse potekalo tako kot ste si zamislili.

 

Grajska poroka

Ste kdaj  sanjali o kraljeviču in pravljični grajski poroki?

Na Gradu Strmol lahko vaše sanje postanejo resničnost. Z idilično lego na hribčku ob majhnem jezeru in razkošnim ambientom je ta grad idealna kulisa za najpomembnejši korak v življenju.

Poročni obred in slavje priredimo v enem od salonov ali na prostem, v grajskih sobanah pa boste izkusili nastanitev v velikem slogu in nepozabno poročno noč.

Podeželska poroka

Povezani z naravo

Podeželska poroka je zadnje čase pravi trend. Preprosta, brez pretiranega blišča, povezana z naravo in slovensko tradicijo.

Poročni obred poteka pod kozolcem toplarjem, ambient pa dopolnjujejo lično okrašene lesene gajbice in dekoracija poljskega cvetja. Vse usklajeno do najmanjše podrobnosti.

Poročni obred pod toplarjem, zagotavlja pridih romantične zasanjanosti, ohranja tradicijo preteklosti in vzbuja vznemirjenost drugačnosti.

Le katera nevesta ne sanja o popolni poroki, ki je drugačna od vseh ostalih?

Poročna kulinarika

Gurmansko razvajanje

Kulinarične dobrote naših kuharskih mojstrov, ki so se kalili na protokolarnem Posestvu Brdo, bodo očarale tudi najbolj prefinjene okuse.

Za do 50 oseb lahko pripravimo stoječo pogostitev na terasi ali v Viteški dvorani, za sedečo pa je zgornja meja 26 oseb.

Ob večjem številu gostov predlagamo, da je poročni obred na Gradu Strmol, pogostitev pa na eni od lokacij Posestva Brdo, ki je od tu oddaljeno le 15 minut.

Prednosti poroke na Strmolu

Poroka na Gradu Strmol ponuja številne prednosti:

čudovit ambient v osrčju narave,

vrhunska priprava in izvedba,

odlična kulinarika,

osebno vodenje in koordinacija od povpraševanja do zaključka poročnega dne,

fleksibilnost in vključenost številnih nepogrešljivih malenkosti v ceno najema prostora in poročnega menija.

Z izbiro Gradu Strmol se pravljica vašega poročnega dne gotovo zaključi z »... in živela sta srečno do konca svojih dni.«.

Poročno fotografiranje

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji tudi za fotografiranje. Bogata zbirka osebnih predmetov zadnjega lastnika Rada Hribarja, avtentično grajsko pohištvo, pridih butičnosti na vsakem koraku. Lepota je v detajlih.

V Grajskem ambientu nastajajo čudovite poročne fotografije, ki se vtisnejo v večni spomin. Rezervirajte svoj termin za poročno fotografiranje v Gradu Strmol.

Posebna ponudba