Poroka na Posestvu Strmol

Razišči

Sanjska poroka

Veliko je lepih trenutkov. Toda ta je najlepši. Hipec, strnjen v dveh besedah. Obljuba za vedno. Vajin poseben dan, ki se vtisne v trajen spomin.

Romantično naravno okolje, prežeto z veličastno zgodovino in navdihom za ljubezenske zgodbe, ponuja pravljično poročno lokacijo, o kateri je sanjala vsaka deklica.

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Udobje nekdanjega plemiškega bivališča je kot naročeno za butične poročne obrede in nepozabna slavja do 50 gostov.

Za popolno umestitev poroke v strmolsko okolje smo pripravili dve tematiki, grajsko in podeželsko poroko, prav vsaki pa da končni pečat poročni par sam. Vajine želje zaupajta osebni organizatorki poroke, ki vaju bo vodila pri načrtovanju, na poročni dan pa skrbela, da bo vse potekalo tako, kot sta si zamislila.

 

Grajska poroka

Ste kdaj sanjali o kraljeviču in pravljični grajski poroki?

Na Gradu Strmol vaše sanje postanejo resničnost. Z idilično lego na hribčku, ob majhnem jezeru in z razkošnim ambientom je ta grad idealna kulisa za najpomembnejši korak v vajinem življenju.

Poročni obred in slavje priredimo v enem od grajskih salonov ali na prostem, v avtentično opremljenih grajskih sobanah pa boste izkusili namestitev v velikem slogu in nepozabno poročno noč.

Podeželska poroka

Povezani z naravo

Podeželska poroka je trend zadnjih nekaj let. Preprosta, brez pretiranega blišča, povezana z naravo in s slovensko tradicijo.

Poročni obred poteka pod kozolcem toplarjem, ambient pa dopolnjujejo lično okrašene lesene gajbice in dekoracija poljskega cvetja. Vse usklajeno do najmanjše podrobnosti.

Poročni obred pod toplarjem zagotavlja pridih romantične zasanjanosti, ohranja tradicijo preteklosti in vzbuja vznemirjenost drugačnosti.

Le katera nevesta ne sanja o popolni poroki, ki je drugačna od vseh ostalih?

Poročna kulinarika

Gurmansko razvajanje

Kulinarične dobrote naših kuharskih mojstrov, ki so se kalili na protokolarnem Posestvu Brdo, bodo očarale tudi najbolj prefinjene okuse.

Za največ 50 oseb lahko pripravimo stoječo pogostitev na terasi ali v Viteški dvorani, za sedečo pogostitev je zgornja meja 26 oseb.

Ob večjem številu gostov predlagamo, da je poročni obred na Gradu Strmol, pogostitev pa na eni od lokacij Posestva Brdo, ki je od Strmola oddaljeno le 15 minut vožnje.

Prednosti poroke na Strmolu

Poroka na Gradu Strmol ponuja številne prednosti:

  • čudovit ambient v osrčju narave,
  • vrhunska priprava in izvedba,
  • odlična kulinarika,
  • osebno vodenje in koordinacija od povpraševanja do zaključka poročnega dogajanja na naši lokaciji,
  • fleksibilnost in vključenost številnih nepogrešljivih malenkosti v ceno uporabe prostora in v ceno poročnega menija.

Z izbiro Gradu Strmol se pravljica vašega poročnega dne gotovo zaključi z »... in živela sta srečno do konca svojih dni.«.

Poročno fotografiranje

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji tudi za fotografiranje. Bogata zbirka osebnih predmetov zadnjega zasebnega lastnika gradu, Rada Hribarja, avtentično grajsko pohištvo, pridih butičnosti na vsakem koraku. Lepota je v detajlih.

V grajskem ambientu nastajajo čudovite poročne fotografije, ki se vtisnejo v večni spomin. Rezervirajte svoj termin za poročno fotografiranje v Gradu Strmol.

Posebna ponudba