Poroka v Vili Bled

Razišči

Pravljica ob jezeru

Odmaknjena od vrveža in prežeta z romantičnim ozračjem je Vila Bled kot ustvarjena za kraj, kjer bosta stopila na skupno življenjsko pot.

Nekdanja predsedniška rezidenca leži v veličastnem parku tik ob obrežju vedno čarobnega Blejskega jezera.

Kaj porečete na poročni obred v parku, od koder imate blejski otok kot na dlani?

Pripravili vam bomo sanjski prostor s pogledom na jezero in poskrbeli za navdihujočo cvetlično dekoracijo.

V primeru slabega vremena, je poročni obred v slavni Koncertni dvorani Vile Bled, ki naredi vtis z visokimi stropi in 900 lučmi iz muranskega stekla. Dvorana ima direkten dostop na teraso, s katere je čudovit pogled na jezero.

 

Če želite civilni obred dopolniti s cerkvenim, vas bodo pletnarji z zasebnega pomola Vile Bled prepeljali na blejski otoček, po obredu pa vrnili nazaj v vilo, kjer vam s svečanim ambientom, vrhunsko kulinariko in odlično postrežbo pričaramo sanjsko poročno pravljico.

POROČNO SLAVJE

Poročno slavje za vas pripravimo v restavraciji Vile Bled, na terasi, v Koncertni dvorani ali v paviljonu Belvedere.

Glede na vaše želje in število svatov, lahko večerjo pripravimo tudi v večji ali manjši restavracijski sobi Vile Bled. Ob lepem vremenu, pa lahko manjše poročno kosilo ali večerjo na hotelski terasi.

Koncertna dvorana je v prvem nadstropju Vile Bled. Ima dnevno svetlobo in neposreden dostop do terase s pogledom na park in jezero. Dvorana omogoča prilagodljivo postavitev stolov in miz, za pogostitev pa sprejme do 70 gostov.

Za bolj zasebno zabavo je idealen paviljon BelvedereLe nekaj korakov odmaknjena Plečnikova mojstrovina ponuja osupljiv razgled na blejski otok ter intimno vzdušje, ki bosta mladoporočencema ter svatom še dolgo ostala v spominu. Belvedere je primeren za zabavo v poletnem času.

 

S svečanim ambientom, vrhunsko kulinariko in odlično postrežbo, vam pričaramo sanjsko poročno pravljico.

Da bo praznovanje popolno, predlagamo, da v Vili Bled tudi prespite.

Posebna ponudba