Poroke

Šepet o sanjski poroki ...

na Posestvu Brdo

Razišči

poroke

Navdihujoča naravna lepota, edinstven ambient in brezhibnost storitev so razlog, da je Posestvo Brdo ena od najbolj priljubljenih poročnih lokacij v Sloveniji.

Priprava poroke je pogosto zelo stresna, z izbiro Brda pa se lahko ženin in nevesta prepustita toku in brezskrbno uživata v tem lepem obdobju. Pri pripravi poroke na Brdu namreč sodeluje uigrana profesionalna ekipa, ki poskrbi za vse podrobnosti. Ponudbo povsem prilagodimo vajinim željam, tako je vsaka poroka na Brdu nekaj edinstvenega in podpisana z osebno noto poročnega para.

Na Posestvu Brdo lahko poteka celoten poročni dan, od sprejema, civilnega in cerkvenega obreda, do poročnega slavja in zaključka z nočitvijo v Hotelu Brdo. Izbirate lahko med poljubnimi kombinacijami na prostem v parku ali modernem Kongresnem centru Brdo. Prednost ene lokacije je, da se izognete nepredvidljivim razmeram na cesti, usmerjanju svatov in nepotrebnemu izgubljanju časa.  Poleg te, pa Brdo ponuja še številne druge prednosti. Svoje želje zaupajta poročni organizatorki, ki bo z vama od začetnega svetovanja pa vse do zaključka poročnega dne.

Poročita se na kraju večstoletne zgodovine, ki so ga za svoje bivanje izbrali kralji in predsedniki. Izberita lokacijo s tradicijo. Izberita Posestvo Brdo. 
 

Poskrbeli bomo, da bo vajin dan najlepši in se bo vsem svatom vtisnil v nepozaben spomin.

PREDNOSTI POROKE NA BRDU

Vse na enem mestu

Prelepa gorska kulisa in naravne lepote parka Brdo s številnimi jezerci in mostički, nikogar ne pustijo ravnodušnega. Ograjeno posestvo zagotavlja večjo intimo od ostalih lokacij. Tu poiščita vajin košček nebes za poročni dan.

 

Brdo nudi vse elemente popolne poroke:

 • sanjske lokacije za poročni obred in zabavo,
 • za poroko na prostem je vedno na voljo tudi rezervna lokacija v primeru dežja,
 • osebni pristop in posluh za vajine želje,
 • najlepše kotičke za fotografiranje poročnega para,
 • razvajanje gostov z vrhunsko kulinariko,
 • slastno poročno torto po vajinih željah,
 • svečano okrasitev in osvetlitev prostora za poročno slavje,
 • navdihujočo cvetlično dekoracijo naših spretnih floristov,
 • številne možnosti za popestritev poročne zabave,
 • zagotovljena parkirna mesta za vse svate.

 

Vse to na enem mestu, da bo vajin poročni dan brezskrben in nasmejan.

 

Poskrbimo lahko tudi za:

 • svečani prihod neveste s Titovo kočijo, ki jo vprežeta dva čudovita lipicanca ali romantični prihod para s čolnom,
 • personaliziran obred z zgodbo mladoporočencev,
 • glasbeno spremljavo med obredom in pogostitvijo,
 • vodeni ogled parka za svate v času fotografiranja mladoporočencev,
 • animacijo in varstvo otrok na poročnem slavju,
 • ugodno namestitev za svate v Hotelu Brdo,
 • pester izbor daril za mladoporočence in svate.

POROČNE LOKACIJE

IZBIRAJTE MED ŠTEVILNIMI LOKACIJAMI  V PARKU BRDO

RAČJI OTOK

Račji otok leži na drugem jezeru Parka Brdo, sredi neokrnjene narave in je idealna lokacija za celoten poročni dan na prostem.

Poročni obred pripravimo na travniku ob jezeru ali pod prostorno streho, ki vas varuje pred dežnimi kapljicami. Pogostitev svatov poteka v obliki "cocktail sprejema".

Na poročnem slavju na Račjem otoku se lahko zabava do 100 svatov. Okrogle banketne mize, topli bife, prostorno plesišče in kupulasta streha, ki vas ščiti pred vremenskimi neprijetnostmi. Popolna poročna zabava sredi narave.

 

OTOČEK LJUBEZNI

Majhen otoček na prvem jezeru Parka Brdo, je poleti obdan s cvetočimi lokvanji. Na njem lahko doživite najbolj romantični  poročni obred. Nevesta, ženin, priči in najožji družinski člani so med obredom na otočku, ostali svatje pa dogajanje spremljajo z obrežja. Po obredu lahko na lokaciji pripravimo tudi stoječo pogostitev.

 

KONGRESNI CENTER BRDO

Svetel, zračen ambient, ki daje občutek povezanosti z naravo.

V eni od dvoran kongresnega centra lahko pripravimo obred, idealen pa je tudi za izvedbo poročnega slavja. Številne možnosti postavitev miz in ogromno prostora za ples ponuja priložnost za nepozabno zabavo.

 

Vaš sanjski dan pa lahko doživite tudi na eni zmed naših dodatnih lokacij; na Gradu Strmol ali v Vili Bled.

 

POROČNA KULINARIKA

Brdo slovi po vrhunski kulinariki, s katero svate popeljemo na pravo gurmansko avanturo. Kuharski mojstri, ki so se kalili na protokolarnih dogodkih, bodo s svojimi kreacijami zadovoljili še tako zahtevne okuse.

Za pogostitev po poročnem obredu lahko izbirate med številnimi prigrizki, ki so prava paša za oči. Na poročnem slavju pa pripravimo streženo večerjo, večerjo s hladno-toplim bifejem ali kombinacijo teh dveh.

Predlog menija pripravimo po vaših željah, na priporočilo hišnega sommelierja pa izberemo spremljajoča vina.

Poročni meni vključuje:

 • svečano večerjo z jedmi po izbiri,
 • najem in pripravo prostora za zabavo,
 • svečane pogrinjke s svečami,
 • bele prevleke za stole,
 • cvetlične aranžmaje na mizah,
 • pripravo sedežnega reda in namiznih imenskih kartic svatov,
 • meni kartice z osebnim nagovorom,
 • našo pomoč pri organizaciji dogodka.

Cena menija na osebo je od 50 eur dalje. Za otroke do 2. leta je meni brezplačen, za otroke do 10. leta se zaračuna polovična cena menija. Za najmlajše lahko pripravimo tudi poseben meni z jedmi, ki jih imajo otroci najraje. Pijača ni vključena v ceno menija, obračunamo jo po dejanski porabi.

Na Brdu spečemo tudi poročno torto po vaših željah. Izbirate lahko med številnimi okusi.

Gostinske storitve so lahko le v pristojnosti JGZ Brdo.

NASTANITEV

Z rezervacijo poročnega slavja na Posestvu Brdo mladoporočencema podarimo nočitev z zajtrkom v eni izmed prostornih suit Hotela Brdo. Po želji vama lahko zajtrk postrežemo kar v sobi.

Svatom za nočitev z zajtrkom nudimo poseben popust. Dogovorimo se lahko tudi za pozni zajtrk do 11. ure.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Večen spomin ...

V naravni lepoti parka, prepredenega z jezeri in mostički, nastajajo najlepše poročne fotografije. To je pomemben del poročnega dne, saj vaju bodo te fotografije spremljale vse življenje.

Park Brdo je čudovit v vseh letnih časih in je na voljo vsem parom, ki želite svoje poročne fotografije posneti v tej prekrasni kulisi. Enkratni vstop v Park Brdo z namenom poročnega fotografiranja stane 50 eur (za do 5 oseb) in 5 eur za vsako nadaljnjo osebo. Za fotografiranje so za doplačilo na voljo tudi reprezentativna Titova kočija, čoln ter vedno romantični lipicanci.

Vstop v Park Brdo za poročno fotografiranje parov, ki na Posestvu Brdo nimajo poročnega obreda ali slavja, je ob sobotah omejeno do najkasneje 12.00Ostale omejitve si, prosimo, oglejte v spodnjem dokumentu Poročno fotografiranje.pdf.

Medtem, ko nastajajo trajni spomini poročnega dne, se lahko svatje v spremstvu vodiča podajo na ogled parka, spoznajo več kot petstoletno zgodovino Posestva Brdo in občudujejo njegove lepote.

Posebna ponudba

 • KOSILO OB KONCU TEDNA

  Brdski kulinarični mojstri vsak vikend pripravijo poseben 4-hodni meni. Vabljeni na kosilo v restavracijo Hotela Brdo vsako soboto in nedeljo od 12.00 do 16.00.

  23,00 €
  za 4-hodni meni
  Preverite meni
 • Dotik topline

  Zima že trka na naša vrata. V Wellness centru Vrelec Brdo vas razvajamo s posebno 3-urim paketom "DOTIK TOPLINE". Na voljo tudi v obliki darilnega bona.

  89,00 €
  za par
  Preveri vsebino paketa
 • DARILNI BONI

   

  Podarite doživetje, 
  podarite delček Brda!

  Na recepciji Hotela Brdo vam svetujemo in pripravimo darilni ali vrednostni bon za naše storitve.

   

  Klikni za ideje
 • Letna karta za Park Brdo

  Jesen v Parku Brdo je še posebej čarobna. Vsak letni čas razodene drug obraz. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo