Račji otok

Razišči

Največje jezero na Brdu se ponaša s slikovitim Račjim otokom. Račji otok je idiličen otok na katerem se nahajajo lesen paviljon in brunarica s pokrito teraso.

Na otok vodi romantičen leseni most, otok pa je le streljaj odmaknjen od Kongresnega centra Brdo, a predstavlja povsem drug svet. Umaknjen v naravo, vašemu dogodku daje zasebnost, sproščenost, obenem pa tudi eleganco.

Doživite svoj dogodek v objemu gozda, s pogledom na jezero, kot so denimo:

 • sanjska poroka
 • nepozabna zabava
 • gala večerja
 • igriv piknik
 • ter še in še

Na Račjem otoku so možne različne postavitve omizij. Sprejme do 120 oseb za pogostitev v obliki sedečega hladno-toplega bifeja in do 300 oseb za stoječo pogostitev. Na lokaciji je omogočena polna tehnična oprema, potrebna za organizacijo dogodka (ozvočenje, oder, projektor itd.), vključno z leseno streho na leseni konstrukciji, ki vas ščiti pred vremenskimi nevšečnostimi.

 

Sanjska poroka

SANJSKA PRAVLJICA

Poročni obred pripravimo na travniku ob jezeru ali pod prostorno streho, ki vas varuje pred dežnimi kapljicami. Pogostitev svatov poteka v obliki "cocktail sprejema".

Na poročnem slavju na Račjem otoku se lahko zabava do 100 svatov. Okrogle banketne mize, topli bife, prostorno plesišče in kupulasta streha, ki vas ščiti pred vremenskimi neprijetnostmi. Popolna poročna zabava sredi narave.

Nepozabna zabava

V OBJEMU NARAVE

Na Račjem otoku za Vas pripravimo tudi nepozabno zabavo. Obletnice, rojstni dnevi in slavja so še posebej vrste dogodkov, ki očarajo prav vse goste. V objemu naravnih lepot Vam ponudimo osebno praznovanje, ki si ga boste zapomnili za vse življenje.

 

Gala večerja

VELIČASTNOST TRENUTKA

Privoščite si gala večerjo, ki je zahteva izbran okus. Ponujamo vrhunsko kulinarično ponudbo, ki je podkrepljena z izborom vin, ki jih priporočajo naši vinski svetovalci. Svečana pogostitev tako zasije v svojem polnem sijaju.

Igriv piknik

SPROŠČENO DRUŽENJE

Račji otok je idealna lokacija za team-buildinge. Mi Vam pripravimo ponudbo, ki je usklajena z vašimi željami. Tovrstna zabava vsekakor lahko vpliva na blagostanje zaposlenih v podjetu, hkrati pa lahko služi tudi kot zabava za družino in prijatelje. 

Posebna ponudba

 • Tropska masaža

   

  Za boljše počutje in pozitivno energijo v toplejših dneh.

   

   

  35,00 €
  na osebo
  Več informacij
 • KULINARIČNA KNJIGA

  S ponosom  predstavljamo knjigo Okusi Brda - Kulinarični koledar. 12 izbranih receptov izkušenih brdskih kulinaričnih mojstrov. V slovenskem in angleškem jeziku. Izbrano darilo za kuharske navdušence.

   

  19,90 €
  NA IZVOD
  Več informacij
 • KULINARIČNI PAKET V HOTELU BRDO

  Vabljeni na kratke počitnice v Hotel Brdo - luksuzni podeželski hotel leta. Prepustite se razvajanju z odlično kulinariko, brezhibno postrežbo ter številnim doživetjem, ki jih nudi Posestvo Brdo.

  198,00 €
  za 2 osebi na dan
  Preveri vsebino paketa
 • ZAČETNI TEČAJ GOLFA

  Z zaključkom začetnega 8 - urnega tečaja pridobite dovoljenje »Slovenija igra golf«, s katerim lahko igrate na večini slovenskih igriščih. Prijave so že v teku.

  99,00 €
  na osebo
  Več o tečaju
 • Letna karta za Park Brdo

  Vsak letni čas razodene drug čaroben obraz Parka Brdo. Zagotovite si letno vstopnico ter obiščite park pogosteje. Velja 365 dni od nakupa.

  50,00 €
  letna družinska vstopnica
  Več o Parku Brdo