Srečanja na Posestvu Strmol

Razišči

Butični dogodki v Gradu Strmol

Izviren ambient enega najstarejših in najbolj ohranjenih slovenskih gradov ter sproščujoče vzdušje v srcu narave navdušita vsakega obiskovalca. 

S svojo edinstvenostjo je Grad Strmol idealen za organizacijo prireditev in gala dogodkov v enem od salonov ali na vrtni terasi. 

Udobje plemiškega dvorca je na voljo za poslovna srečanja in osebna praznovanja, ki jim želite dati poseben pečat.

Ste pri organizaciji dogodkov večkrat v časovni stiski? Grad Strmol se nahaja 25 km iz Ljubljane in le 6 km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika, zato je odlična izbira tudi za krajše dogodke, kjer sta lokacija in hiter dostop odločilnega pomena. 

Grad Strmol je idealen za butične poslovne dogodke, kot so:

 • delovni zajtrki, kosila in večerje,
 • svečane poslovne večerje,
 • pogajanja, pogovori ali sestanki.

Da je storitev v Gradu Strmol na najvišjem nivoju, pričajo številna protokolarna srečanja, ki jih tu gostimo.

Izpeljavo svojega dogodka so nam zaupala že številna podjetja: Porshe center Ljubljana, Avto aktiv Kranj, Mazda, Citroen ...

Kako Grad Strmol ponuja svoj izjemen ambient in storitve, priča tudi dejstvo, da je prejel prestižno nagrado "Unique Castle of the Year 2018" s strani Travel and Hospitality Awards

 

DOGODKI V GRAJSKIH PRISTAVAH

Vašo predstavitev, predavanje, seminar, delavnico ali sestanek na Posestvu Strmol lahko izpeljete tudi v eni od grajskih pristav.

V Konferenčni pristavi lahko za izvedbo vašega dogodka rezervirate Hribarjevo dvorano, ki se nahaja v mansardi objekta. V 82 m2 velikem prostoru vam pripravimo kino postavitev do 50 oseb, šolsko postavitev z mizami do 20 oseb, skupno omizje do 24 oseb ali več manjših omizij za skupno do 20 oseb. Prostor je idealen za krajše predstavitve ali izobraževanja z manjšim številom udeležencev. Registracijo udeležencev lahko izpeljete v večnamenskem prostoru v pritličju, kjer pripravimo tudi pogostitve.

Nad Kavarno Strmol je na voljo 47 m2 velika Sejna soba z lastnimi sanitarijami. Svetel in zračen prostor je urejen v 2 dela, delovni prostor z omizjem za največ 12 oseb in kotiček za druženje ob naročenih napitkih in prigrizkih. Prostor je idealen za strateške in druge kolegije, v njem lahko izpeljete tudi pomemben sestanek ali razgovor.

V ceno uporabe izbranega prostora je vključeno:

 • priprava dogovorjene postavitve prostora in osnovni cvetlični aranžma,
 • projektor in projekcijsko platno (Hribarjeva dvorana) oziroma 50'' zaslon s HDMI priključkom za računalnik (Sejna soba),
 • flip chart z listi in flomastri,
 • Wi-Fi,
 • na željo električni priključki za udeležence.

Ostalo tehnično opremo vam zagotovimo za doplačilo.

Udeležencem dogodkov je ob Kavarni Strmol za parkiranje na voljo 30 označenih brezplačnih parkirnih mest.

POGOSTITVE MED SREČANJI ALI KOT SAMOSTOJNI DOGODKI

Za vas in vaše goste pripravimo različne prigrizke, ki jih z vso skrbnostjo pripravljajo kuharski mojstri protokolarnega Posestva Brdo pri Kranju.

Pogostitev v Konferenčni pristavi je stoječa; na voljo je velik izbor slanih in sladkih prigrizkov, lahko pa vam pripravimo tudi preprosto samopostrežno kosilo.

V izjemnih primerih manjšo stoječo pogostitev pripravimo tudi na terasi Kavarne Strmol.

Streženo kosilo ali večerjo vam pripravimo v prekrasnem ambientu Gradu Strmol. Po vnaprejšnjem dogovoru ob upoštevanju vaših želja pripravimo delovne, svečane ali protokolarne obede.

 • Glavna grajska jedilnica za svoje omizje sprejme do 16 gostov.
 • Viteška dvorana za svoje omizje sprejme do 26 gostov.

Poroke in osebna praznovanja

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža

Poročna slavja, pomembne obletnice, družinska srečanja, praznovanja - Grad Strmol je pozoren gostitelj vsem tovrstnim dogodkom. Prostor in jedilnik prilagodimo vašim željam. Drznite si biti drugačni!

V Gradu Strmol so zelo prijetna tudi praznovanja obletnic poroke. Pri simboličnem obredu zakonca povežemo s svilenim trakom. Ta simbolika izhaja iz zgodbe zadnjih zasebnih lastnikov, ko se je Ksenija vrnila nazaj k svojemu možu Radu Hribarju in so ju na grajski terasi simbolično zvezali z verigami - kot znak, da se ne bosta nikoli več ločila. Celotna zgodba zakoncev Hribar je opisana v knjigi Draga Jančarja »To noč sem jo videl«.

 

Kulturni dogodki

V Gradu Strmol po vzoru njegovih zadnjih zasebnih lastnikov, zakoncev Rada in Ksenije Hribar, prirejamo občasne kulturne dogodke:

 • glasbene prireditve,
 • umetniške večere,
 • popoldanske čajanke ob branju poezije.

 

Posebna ponudba