Srečanja na Posestvu Strmol

Razišči

Butični dogodki v Gradu Strmol

Izviren ambient enega najstarejših in najbolj ohranjenih slovenskih gradov ter sproščujoče vzdušje v srcu narave navdušita vsakega obiskovalca. 

S svojo edinstvenostjo je Grad Strmol idealen za organizacijo prireditev in gala dogodkov v enem od salonov ali na vrtni terasi. 

Udobje plemiškega dvorca je na voljo za poslovna srečanja in osebna praznovanja, ki jim želite dati poseben pečat.

Ste pri organizaciji dogodkov večkrat v časovni stiski? Grad Strmol se nahaja 25 km iz Ljubljane in le 6 km od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika, zato je odlična izbira tudi za krajše dogodke, kjer sta lokacija in hiter dostop odločilnega pomena. 

Grad Strmol je idealen za butične poslovne dogodke, kot so:

  • delovni zajtrki, kosila in večerje,
  • svečane poslovne večerje,
  • pogajanja, pogovori ali sestanki.

Da je storitev v Gradu Strmol na najvišjem nivoju, pričajo številna protokolarna srečanja, ki jih tu gostimo.

Izpeljavo svojega dogodka so nam zaupala že številna podjetja: Porshe center Ljubljana, Avto aktiv Kranj, Mazda, Citroen ...

Kako Grad Strmol ponuja svoj izjemen ambient in storitve, priča tudi dejstvo, da je prejel prestižno nagrado "Unique Castle of the Year 2018" s strani Travel and Hospitality Awards.

POGOSTITVE MED SREČANJI ALI KOT SAMOSTOJNI DOGODKI

Za vas in vaše goste pripravimo različne prigrizke, ki jih z vso skrbnostjo pripravljajo kuharski mojstri protokolarnega Posestva Brdo pri Kranju.

Streženo kosilo ali večerjo vam pripravimo v prekrasnem ambientu Gradu Strmol. Po vnaprejšnjem dogovoru ob upoštevanju vaših želja pripravimo delovne, svečane ali protokolarne obede.

  • Glavna grajska jedilnica za svoje omizje sprejme do 16 gostov.
  • Viteška dvorana za svoje omizje sprejme do 26 gostov.

Poroke in osebna praznovanja

V skrivnostno tančico odet Grad Strmol sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji in je prava izbira za idilično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža

Poročna slavja, pomembne obletnice, družinska srečanja, praznovanja - Grad Strmol je pozoren gostitelj vsem tovrstnim dogodkom. Prostor in jedilnik prilagodimo vašim željam. Drznite si biti drugačni!

V Gradu Strmol so zelo prijetna tudi praznovanja obletnic poroke. Pri simboličnem obredu zakonca povežemo s svilenim trakom. Ta simbolika izhaja iz zgodbe zadnjih zasebnih lastnikov, ko se je Ksenija vrnila nazaj k svojemu možu Radu Hribarju in so ju na grajski terasi simbolično zvezali z verigami - kot znak, da se ne bosta nikoli več ločila. Celotna zgodba zakoncev Hribar je opisana v knjigi Draga Jančarja »To noč sem jo videl«.

Kulturni dogodki

V Gradu Strmol po vzoru njegovih zadnjih zasebnih lastnikov, zakoncev Rada in Ksenije Hribar, prirejamo občasne kulturne dogodke:

  • glasbene prireditve,
  • umetniške večere,
  • popoldanske čajanke ob branju poezije.

Posebna ponudba