AKTUALNA PAKETNA PONUDBA V VILI BLED

SINONIM ZA GOSTOLJUBJE IN BREZČASNO ELEGANCO

Razišči

Vila Bled leži neposredno ob obali Blejskega jezera. Ponuja mirno in udobno življenje, polno nostalgije.

Tu se je vedno pisala zgodovina. Danes vila obratuje kot očarljiv hotel, elegantno opremljen v slogu 50-tih let prejšnjega stoletja.

IZBRANA PAKETNA PONUDBA ZA VAŠE UDOBJE

Za vas smo do pripravili ugodno paketno ponudbo, ki vključuje namestitev v Vili Bled za dve osebi za najmanj dve noči ter kulinarično ali welnness doživetije. Paketi so na voljo do 15. aprila 2020.

IZKORISTITE PREDSEZONSKE CENE

Želite sami kreirati svoje doživetje? Do konca meseca aprila 2020 izkoristite predsezonski popust v vseh sobah in suitah v Vili Bled, od 40 % do 57 %.

 

WELLNESS ODDIH V VILI BLED

KRAJ MIRU IN SPROSTITVE ...

... za razvajanje vseh vaših čutov.

Vila Bled leži v mirnem predelu Bleda, neposredno ob obali jezera. Obdana je z veličastnim parkom.

Že sam ambient in okolica nas navdajata z občutkom miru in nostalgije.

Če pa se v sklopu »Wellness paketa« prepustimo še izkušenemu osebju prijetnega Relax and sauna centra, ki se nahaja v pritličju Vile Bled ter sproščujoči 80 minutni masaži celega telesa, pa je sprostitev garantirana.

KULINARIČNO DOŽIVETJE V VILI BLED

PREPLET OKUSOV

…tudi za najbolj zahtevnega gosta…

Doživite kulinarično razvajanje v nekdanji predsedniški rezidenci, ki jo odlikujejo gostoljubje in bogata zgodovina.

V sklopu paketa »Kulinarično doživetje« vas bodo v restavraciji Vile Bled vsak večer razvajali kuharski mojstri, ki so svoje talente kalili na protokolarnem Posestvu Brdo.

Skupaj s pestrim izborom slovenskih in tujih vin, boste lahko uživali v slovenskih, mediteranskih in francoskih kulinaričnih mojstrovinah. Preplet okusov bo zagotovo očaral tudi najbolj zahtevnega gosta.

BOŽIČNO NOVOLETNI ODDIH V VILI BLED

PRAVLJIČNO VZDUŠJE

…v lesketu večne elegance…

Doživite pravljično božično novoletno vzdušje v nekdanji predsedniški rezidenci.

Pogled na lesketajoče se blejsko jezero, okrašeno mesto in čudovit zimski ambient Vile Bled je ob koncu leta še posebej romantičen.

Poleg tega vas bodo v sklopu »Božično novoletnega oddiha« v restavraciji Vile Bled vsak večer razvajali še kuharski mojstri. Izbirali boste lahko med slovenskimi, mediteranskimi in francoskimi a-la-card jedmi ter v izbrani vinski spremljavi po izboru sommelierjev Vile Bled.

Veljavnost tega paketa je že potekla. 

Posebna ponudba