KULINARIČNI TEDEN V VILI BLED

med 12. in 21. junijem 2020

Razišči

DEGUSTACIJSKI MENI CHEFA GREGORJA ROZMANA

V Vili Bled se je od nekdaj dobro jedlo, od kar je glavno kuhalnico prevzel chef brdske kulinarike pa to še toliko bolj velja.

Visoko kvaliteto restavracije so prepoznali tudi v priznanem kulinaričnem vodiču Gault&Millau in jo v izdaji leta 2019 in 2020 uvrstili med priporočene restavracije v Sloveniji.

Vabljeni na degustacijski meni chefa Grega Rozmana, ki ga bomo od 12. do 21. junija 2020, postregli na terasi z najlepšim razgledom na blejski otok.

CHEF SE PREDSTAVI

Gregor Rozman je velik zagovornik tradicionalnih jedi, pripravljenih na sodoben, inovativen način, s katerim ohrani bistvo okusa. Njegove bogate izkušnje vključujejo dolgoletno sodelovanje v slovenski kuharski reprezentanci in kuhanje v restavracijah z Michelinovimi zvezdicami. Zanj pravijo, da je natančen in študiozen tip in da so njegovi recepti prav takšni.

Od chefa Gregorja Rozmana lahko pričakujete visoko, a vseeno prizemljeno gastronomijo. Njegove jedi so hkrati spogledljive in domačne, drugačne in znane, dobrodošle in presenetljive.

Vabljeni, da se o tem prepričate sami.

 

Ker radi razvajamo vaše oči in brbončice:

DEGUSTACIJSKI MENI CHEFA GREGORJA ROZMANA

Chef obljublja, da boste na svojih krožnikih doživeli preplet tradicije z moderno kulinariko.

Naj vam zaupamo le par namigov, česa se lahko veselite:

  • Paradižnik & mozzarela              
  • Prežganka & jajce
  • Ajda & kislo mleko
  • Najboljši del odojka, koromač & jabolko 

Pustite se preseniti. Kot rečeno, na svojih krožnikih lahko pričakujete jedi, ki so hkrati spogledljive in domačne, drugačne in znane, dobrodošle in presenetljive...

Cena:

3-hodni degustacijski meni: 25 eur

Doplačila:

  • sladica: 6 eur
  • vinska spremljava: 12 eur

Vinska spremljava:

  • Sauvignon, 2018, suho, v. o. Štajerska Slovenija, Doppler
  • Merlot, 2016, suho, v. o. Vipavska dolina, Batič
  • Rumeni muškat - jagodni izbor, 2016, sladko, v. o. Bela krajina, Prus

Obvezna rezervacija mize

Kulinarični teden v Vili Bled poteka od petka, 12. junija, do nedelje, 21. junija 2020.

- popoldanski termin: 13.00 do 15.00

- večerni termin: 19.00 do 21.00

Pri rezervaciji, prosimo, sporočite svoje morebitne prehranske omejitve.

Kontakt za več informacij in rezervacije:

T: 04 575 37 19

E: recepcija-vb@brdo.si

 

PODALJŠAJTE KULINARIČNO DOŽIVETJE Z NOČITVIJO V VILI BLED

Kaj je lepšega, kot po vrhunskem gurmanskem doživetju večer podaljšati s prijetnim oddihom v Vili Bled, v eni od sob ali suit opremljenih v slogu iz 50-ih let prejšnjega stoletja.

Šarmantni butični hotel**** je prežet z zgodovino in večno eleganco.

Podaljšano doživetje v tednu kulinarike vključuje:

  • nočitev s dvoposteljni sobi v Vili Bled z razkošnim zajtrkom s pogledom na blejsko jezero in kozarcem penine,
  • degustacijski meni chefa Gregorja Rozmana

Tudi za vaše jeklene konjičke bo poskrbljeno, pred vilo vam zagotovimo brezplačno parkirno mesto, našim gostom je na voljo tudi brezplačna uporaba Wi-Fi omrežja, uporabe zasebnega hotelskega kopališča, ob ustrezni razpoložljivosti se lahko dogovorimo tudi za pozni odhod.

Cena degustacijskega menija z nočitvijo v dvoposteljni sobi

- za 2 osebi: 210 eur

- za 1 osebo: 165 eur

Prepustite se razvajanju v udobju večne elegance in vrhunski kulinariki.