Vrednostni bon Brdo

Program doživetij na treh lokacijah

Razišči

Odlično darilo za trajen spomin

Svojim najdražjim privoščite darilo, ki se jim bo še posebej vtisnilo v srce.

Vrednostni bon Brdo je unovčljiv za pestro paleto doživetij na kar treh lokacijah:

  • Brdo pri Kranju,
  • Grad in Kavarna Strmol,
  • Vila Bled, s Kavarno Belvedere.

Doživetje se začne že s sanjarjenjemmed izbiranjem najljubše lokacije in doživetja po svoji meri. In izbira je res velika.

Prava "pika na i" je seveda doživetje samo. Za poslastico nam spomin nanj še dolgo odzvanja v mislih in greje srce.

Vrednostni bon Brdo je odlično darilo za vse, ki jih imamo radi.

BRDO PRI KRANJU

KORIŠČENJE VREDNOSTNEGA BONA

Brdo pri Kranju gosti visoke državne obiske na protokolarnih srečanjih Republike Slovenije.

Na posestvu ste dobrodošli vsi gostje, ki uživate v lepoti neokrnjene narave, kulturni dediščini, izjemni kulinariki in v doživetjih, ki ostanejo v trajnem spominu.

Izbirajte med:

GRAD IN KAVARNA STRMOL

KORIŠČENJE VREDNOSTNEGA BONA

Grad Strmol spada med najstarejše in najbolj ohranjene gradove v Sloveniji in je eden od le dveh z originalno opremo. Posestvo Strmol zaokroža intimen ambient za oddih ali butična doživetja v izbrani družbi.

Izbirajte med:

VILA BLED IN KAVARNA BELVEDERE

KORIŠČENJE VREDNOSTNEGA BONA

Nekdanja predsedniška rezidenca leži tik ob blejskem jezeru in danes obratuje kot šarmanten hotel v slogu 50-tih let prejšnjega stoletja. 

Ponuja mirno in udobno življenje, polno nostalgije in je sinonim za gostoljubje, brezčasno eleganco, kulinariko in nepozabna doživetja.

Izbirajte med:

Pogoji koriščenja

vrednostnih bonov

Vrednostni boni Brdo so prenosljivi. Vnovčiti jih je mogoče na vseh prodajnih mestih JGZ Brdo: na Brdu pri Kranju, na Posestvu Strmol ter v Vili Bled v roku 5 let od dneva izdaje.

Vrednostni boni so prednatisnjeni v apoenih v višini: 5 €, 10 €, 20 €, 50 € in 100 €. Višino nakupa lahko kombinirate poljubno v kombinaciji navedenih apoenov.

Imetnik bona mora ob njegovem koriščenju predložiti originalni bon. Nanj ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru je bon neveljaven.

V primeru, da je vrednostni bon ukraden, izgubljen ali uničen, njegov imetnik ni upravičen do povračila ali kompenzacije v kakršni koli obliki.

Vrednostnega bona ni mogoče zamenjati za denar. V primeru, da je vrednost vrednostnega bona večja od nakupa, se razlika do polne vrednosti ne vrača v gotovini. Stranki se lahko vrne vrednostne bone v apoenih manjše vrednosti, z enakim datumom veljavnosti kot originalen bon.

Praviloma je potrebno storitve za koriščenje bona rezervirati vnaprej na lokaciji koriščenja. Vrednostni bon je možno vnovčiti za aktualno ponudbo v času koriščenja bona, po aktualnem ceniku. V primeru odpovedi ali spremembe rezervacije veljajo Splošni pogoji poslovanja JGZ Brdo. Ob koriščenju vrednostnega bona se prinesitelju izda račun.

PRODAJNA MESTA

Vrednostne bone Brdo lahko kupite:

>> na vratarnici Park Brdo in v Kavarni Zois v Parku Brdo, Predoslje 39, Kranj ( informacije: T: +386 4 260 10 00, E: recepcija@brdo.si)

>> v Kavarni Strmol, Dvorje 3, Cerklje na Gorenjskem (T: +386 (0)4 260 10 00, E: recepcija-gs@brdo.si)

>> na recepciji Vile Bled, Cesta svobode 18, Bled (T: +386 (0)4 575 37 10, E: recepcija-vb@brdo.si)

Vrednostni boni so prednatisnjeni v apoenih v višini: 5 €, 10 €, 20 €, 50 € in 100 €. Višino nakupa lahko kombinirate poljubno v kombinaciji navedenih apoenov.

Vnovčiti jih je mogoče na vseh lokacijah JGZ Brdo v obdobju 5 let od dneva nakupa.

Posebna ponudba