Kavarna Strmol

Razišči

*** Kavarna Strmol je odprta vsak dan od 8. do 22. ure. Lepo vabljeni v našo družbo.***

 

KAVARNA, KJER SE NAPOLNITE Z ENERGIJO

V mirnem okolju, na obronkih Dvorjanskega hriba v bližini Cerkelj na Gorenjskem, vas pričakuje prijetna Kavarna Strmol.

Poleg odlične Illy kave kavarna še posebej slovi po izboru slastnih hišnih tortic in domačih sladoledov.

UREJENO ZA VAS

Vzemite si čas zase, sprostite se ob pogledu na častitljiv Grad Strmol iz 13. stoletja, na lepo vzdrževano grajsko posestvo z ribnikom in na Hribarjevo golfišče 1936, kjer se je v Sloveniji z Radom Hribarjem začel igrati golf. 

Tik ob kavarni je urejeno brezplačno parkirišče. Ker je kavarna poznano postajališče za kolesarje, boste ob terasi kavarne našli stojala za kolesa, tudi za električna.

Ob kavarni je urejeno tudi otroško igriščeZ namenom preprečevanja širjenja okužbe s Covid-19 vse naše goste naprošamo, da upoštevajo varnostna navodila NIJZ in drugih pristojnih inštitucij.

Hvala, ker se držite priporočil in s tem skrbite za zdravje nas vseh.

 

KAVARNA STRMOL

Dvorje 3, Cerklje na Gorenjskem

T: 00 386 (0)4 202 59 18

E: kavarna-gs@brdo.si

FB: Kavarna Strmol

Ogled na zemljevidu

CERTIFIKATI IN PRIZNANJA

Vzpostavljene imamo visoke higienske zahteve in priporočila za varovanje zdravja

Ukrepi in zahteve, ki jih glede na epidemiološko stanje strokovno pripravlja in usmerja Nacionalni inštitut za javno zdravje Republike Slovenije, veljajo za vso Slovenijo. Slovenski zdravstveni in higienski standardi so v skladu s standardiziranimi globalnimi higienskimi protokoli varnih potovanj Svetovnega potovalnega in turističnega sveta (WTTC). V turizmu in gostinstvu skrbno izvajamo vsa priporočila za preprečevanje okužb. Tako varujemo vas, zaposlene in prebivalce v lokalni skupnosti. Svoj delček k še uspešnejšemu zagotavljanju varnega in zdravega okolja za vse pa lahko prispevate tudi vi z upoštevanjem ustreznih priporočil za preprečevanje širjenja okužb. Hvala, ker skupaj z nami spoštujete ukrepe, zahteve in priporočila za varovanje zdravja.

 

KAVARNA STRMOL JE NAJLEPŠE UREJENI GOSTINSKI OBJEKT V OBČINI CERKLJE

Izredno veseli smo, da nam je Občina Cerklje na Gorenjskem podelila priznanje za najlepše urejen turistični objekt v občini v letu 2016.

Pred kratkim smo bili deležni še enega priznanja. Občina Cerklje na Gorenjskem je Gradu Strmol in Kavarni Strmol podelila še posebno plaketo za prispevek k turističnemu razvoju

Veseli nas, da ste kavarno tako lepo sprejeli in jo vzeli za svojo.

Obljubimo, da se bomo za vas trudili še naprej. Ne samo ob lepih poletnih sončnih dneh, v kavarni se bo dogajalo skozi vse leto.

Hvala iz srca!

Posebna ponudba